hemma nu

nu sitter jag och lyssnar på Pixie Lott och bara tar det lugnt. har sovit hos Jossan, vet inte riktigt om jag skrev det igår. vi for iallafall till Nittaya och åt. jag tog tre små rätter, och det var jättegott. verkligen prisvärt. igår tänkte vi att vi skulle ha Harry Potter-maraton. vi kollade inte ens klart första filmen. hmm... somnade tidigt igår, var jättetrött. idag drog Jossan med mig på badet. blev mer eller mindre tvingad. jaja, nu har jag inte så mycket mer att säga, så vi ses!
//Elin

tillbaka

nu har jag lugnat ner mig. kan ändå inte fatta att det gick så lätt. jag har suttit och lyssnat musik i 2 timmar, bara mina favoritlåtar. de kommer att vara söndernötta om en vecka om jag ska fortsätta såhär. har haft en ganska bra dag idag, tyvärr hade jag gympa. enda dåliga delen på dan. dessutom har jag vart på www.ninjavideo.net igen, och nu har jag kollat på The Beautiful Life, mend det har bara kommit ut 2 avsnitt, sen lades serien ner, fail om något. man kämpar i veckor för att få det perfekt, sen blir tittarsiffrorna så dåliga att de måste läga ner programmet. det är ju också ett sätt. jaja, nu är jag hur trött som helst, så jag ska nog borsta mina tänder och kanske slå på en film eller nåt liknande. vi syns!
//Elin

i'm in love

mamma har precis fixat spotify åt mig! jag är överlycklig! har precis börjat lyssna på Fireflies med Owl City. jättebra. är fortfarande förvånad över att det gick så fort. jag kommer inte att klara mig utan spotify. har inte lugnat ner mig än. skriver mer då.

frånvarande (igen)

nu har jag inte skrivit på ett bra tag, jag vet. igår funkade inte blogg.se, så det blir väl en liten ursäkt. nu har vi fått veta att vi ska ha prao vecka 12, så vi har börjat leta efter en praoplats, men eftersom jag, Emma och Cissi vill vara tillsammans, blir det väl lite problem. vi har ringt till nästan hela Gällivare, men ingen tar emot oss, och jag hinner inte ens säga hur många vi är eller hur gammal jag är. det är skit, och vi ska väl fixa det på nåt sätt. jaja, nu ska jag borsta tänderna, vi hörs!
//Elin

frånvarande (igen)

nu har jag inte skrivit på ett tag igen, jag vet. vi har hållt på att fixa proplatser till vecka 12. vi har ringt till ungefär 10 olika ställen och fått samma svar. på Husmans sa de att vi skulle ringa igen om några veckor. hmm.. är det inte lättare att säga att det inte finns nån plats? det har inte hänt så mycket på några dar, förutom att det är svinkallt ute och det blåser jättemycket. har kommit ca 20 cm snö. oj vad roligt....
//Elin

spanska läxa

nu sitter jag i min säng och försöker träna på spanskan. vi ska böja några oregelbundna verb. oj, vad roligt.... idag fick vi iallafall sluta tidigare, eftersom vi har jobbat in en no-lektion förra veckan, och det var jätteskönt. sen var jag med Jossan och vi lagade mat. kött och potatis. Jossan fick skära köttet eftersom jag fick kväljningar av att se det, så jag stod och skalade potatis. maten blev sådär, lite segt kött, men vi är bara bäst på att koka potatis. jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva, men så kan det bli ibland. vi syns!
//Elin

im back

nu är jag tillbaka igen! kunde inte hålla mig från att blogga. tyvärr... den här helgen har jag suttit mycket vid datorn och tagit det lugnt i allmänhet. igår var jag inte ens utanför dörren. idag har jag iallafall spelat landhockey med min lillebror och Josefin. ingen vann, eftersom vi inte hade några mål. sen blev min lillebror sur för att jag informerade honom om lite regler. har också spelat tv-spel med min lillebror, jätteskoj, om han inte vart på så dåligt humör. nu har jag två märken på händerna, eftersom jag inte kan hålla mig från att reta honom när han är så sur. jaja, nu ska jag tydligen hänga in min tvätt, sen blir det väl lite mer Simpsons. vi hörs!
//Elin

usel uppdatering, i know

nu har jag inte uppdaterat så mycket, har jag kommit på att jag vill ta en paus från bloggandet. det kan komma in ett litet inlägg nån dag, men pausen varar ca en vecka. jag känner att jag behöver det, har hänt så mycket nu. jaja, sista inlägget på ett tag. men nu ska ni få höra lite om min dag. klev upp, gick till skolan, halvsov på syslöjden. sen hade vi so, men det fanns ingen sal, vi sprang omkring i hela paviljongen. men vi hittade iallafall en, så då fick vi kolla på en film om ekonomi, bytesrätt och sånt. hade engelska, höll på med substantiven, urtråkigt. sen blev det lunch, då gick vi till matsalen och kollade runt lite. tvingade ut Albin och Rikard, så att Cissi och Petra kunde spela fotboll med dem. jag tyckte att vi gjorde en god gärning. ungdomar idag behöver frisk luft! och det få ju jag verkligen *host host*.

hade svenskaprov, Ann-Sofi sa att alla hade mvg. heja oss! vi gick omkring i paviljongen ett tag, tog det lugnt och kollade när folket spelade biljard. sen kom vår bildlärare och frågade om vi ville åka på en utställning på museet i Gällivare. valet stod mellan att titta på målningar med nakna kvinnor, eller att ha en helt vanlig bildlektion. hmm... vi valde att stanna kvar i skolan, har inget emot museet, men roligare saker kan man väl titta på. jaja, nu ska jag vila lite, känner mig hur trött som helst.
//Elin

sitter i skolan

sitter i skolan och har precis blivit klar med en tråkig ekonomiuppgift. distanslagsavtal, sånt skit. nu ska jag se om jag får gå hem (ska vänta på mamma). hoppas det, is verkligen inte sitta här och göra inget.
//Elin

snart skolan

sitter och kollar på nåt konstigt program (hittar inte fjärrkontrollen), och tar det lugnt. är trött och vill bara sova. tänk vad skönt att få somna. imorse hittade jag inte mina byxor, så jag har sprungit runt i hela huset och sökt dem. hittade dem i mammas och pappas rum. har ingen aning om vad de gjorde där inne, men nu är de här iallafall. jaja, nu ska jag kolla lite grejer. vi syns!
//Elin

hungrig

hittade tyvärr ingen tavla, visste exakt vad jag ville ha, New York, svartvit, på en stor canvasduk. det kanske blir på mig själv ändå... nej jag skojar bara! skulle kännas lite konstigt, den skulle ju stirra på mig, och då hade jag inte kunnat somna. är trött som fan nu också. ska vila lite, vi syns!
//Elin

möblerat om

nu har jag och mamma möblerat om i mitt rum. jätteskönt med lite förändring, plus att rummet ser större ut. vi lyckades till och med flytta på min garderob! hurra! idag har det vart en lugn dag. har planerat att sitta och dega framför datan och kolla Simpsons. nu ska vi tydligen till Dollarstore och titta på en tavla till mig. föreslog först att jag skulle ha en stor bild på mig själv, men den hade ju stirrat på mig. nu ska jag klä mig, vi syns!
//Elin

dålig update

jag har inte skrivit sen igår, jag vet, men det blev ju ett extra långt inlägg igår, så då får man faktiskt pausa. har vart lite med Jossan idag, hon är sjuk. riktigt sjuk. i huvudet och förkyld. hon berättade att hon drömde om älgterrorister inatt. vad jag har drömt ska vi inte ens gå in på... sen har jag upptäckt att ljudet på min dator krånglar. skitigt hår har jag också. vad jag klagar idag. sitter och kollar på svt 1, det är nåt konstigt musikprogram med Roxette. inte bra iallafall. slog nyss huvudet i väggen. vad duktig jag är, nej nu ska jag sluta klaga och slå på Djävulen bär Prada. har sett den minst 20 gånger och jag blir aldrig trött på den. fan vad jag längtar till sommaren! värme, slippa gå omkring i mammas hundstövlar, musiken och att cykla till Sandviken. först är det svettigt, sen blir det iskallt. bromsar finns det också, jävla panik jag och Jossan hade när vi var där förra sommaren. hon slog ihjäl en med en bok, sen tror jag att vi inte vågade röra den, så vi gick och badade istället. hade sand överallt när vi cyklade hem. jaja, nu blev det lite off track här, men men, det är sånt man får ta. vi syns!
//Elin

skolan snart

sitter och kollar på tv och väntar på att Emma och hennes mamma ska komma så att jag kan få skolan överstökad, sen är det helg. vad skönt! nu ska jag borsta tänderna, vi syns!
//Elin

visst ja

kollade nyss på min iPod och upptäckte att jag hade 523 bilder, 445 låtar, 4 videor och 2.53 GB kvar. resten var övrigt. tänkte att ni ville veta.

känner mig efterbliven

idag har det vart en helt galen dag. på morgonen vaknade jag  tio i 6 och tänkte vara duktig och stiga upp, men det ville jag inte, så jag somnade om. mamma väcker mig halv 7 och jag flyger upp ur sängen, tittar mig i spegeln och upptäcker att jag ser ut som ett skrämt piggsvin. sen gick jag till skolan och jag och Emma hade en liten meningsskiljaktighet på vägen. Emma: Men ett piggsvin är ju fluffigt! Jag: Nej, när det blir rädd spretar den med taggarna och blir stickig! kan väl tilläggas att vi inte löst det än.

vi gick på syslöjden och hade den andra slöjdläraren som inte visste vart nåt fanns. förresten, jag och Cissi var smarta idag. hon skulle sy nå på maskin, och bad mig komma och hjälpa. citat "Elin, fixa det här, jag orkar inte" slut på citat. skulle vara duktig och hjälpa henne med den där, men vi försökte, dampade på av/på knappen och petade i elkontakten, men inte funkade det. då kommer läraren: men jag har ju inte slagit på strömmen ännu! tack, tack så mycket.

sen blev so:n inställd och vi fick hål från 9.20 till 11. så vi tänkte att vi skulle göra nåt konstruktivt. då ringde vi Petras morfar (eller farfar, har uselt minne när det gäller sånt) och han skjutsade oss till Dollarstore. gick på Dollarstore och kom tillbaka i tid till lektionen. dessutom har vi faktiskt gjort bra saker idag.

konstaterat att Mattias har ögoninflammation och att Isak liknar en fågeholk. det sista sa faktiskt vår lärare idag. vi har också upptäckt att Cissi kallar Roland för Nisse, men det var inte så viktigt. igår kom jag också på att den där juicen man köper på Dollarstore inte är nyttig för hjärnan. först får man damp, och skrattar åt allt. sen blir man helt efter och kan inte träffa en pingisboll. det har mina tester på Cissi bevisat. hon och Petra hade lite smådamp igår, men det kan vi ju skylla på juicen. jävlar vad långt det här blev! jaja, nu ska jag dra mig tillbaka. godnatt!
//Elin

sometimes, life's not what you want it to be

sitter på madrassen som Jossan sov på i söndags. jag, seg med att plocka undan? hur kan ni tro det... jag ska iallafall lägga mig och läsa nu, är sjukt trött och har ont i huvudet. vet inte varför, men sömnbrist kan det ju inte vara. har ju sovit bra hela veckan. jag har iallafall gjort klart spanskaläxan, beskriva 8 personer, men jag har fortfarande kvar gympagrejen. vi skulle nämligen lämnat in en tankekarta till vår gympalärare (som jag brukar kalla henne: Hitler 2). ska jobba om ätstörningar+doping, vilket betyder att jag måste göra 2 tankekartor. oj vad roligt... nej, nu ska jag läsa lite. (översättning: gå in på facebook). godnatt!
//Elin

sitter i skolan

sitter och ska jobba med nån ekonomiuppgift på so:n, men det är skittråkigt. ska beräkna grejer om min familj, onödiga utgifter och sånt. jobbigt. jaja, ska försöka klara det här.
//Elin


jättejättetrött

ursäkta att jag vart lite off nu i ca 2 dar, men jag har haft mycket att göra. dessutom har min dator varit urladdad och jag var för lat för att fixa det. har iallafall haft huvudvärk i 2 dar nu, väääldigt trevligt. sovit som en stock i 2 dar, igår somnade jag 21.45 pga alvedonen. idag blir det väl nästan likadant, men jag sov nu på eftermiddagen i 1-2 timmar, så räkna med att jag kommer att vara knäppare än vanligt imorrn i skolan. förresten, vi började skolan idag, tyvärr. skit som vanligt. Linnea har ju flyttat, så nu är vi bara 4 tjejer i klassen. jaja, nu ska jag logga in på facebook och göra nåt. godnatt!
//Elin

bu!

nu sitter jag (fortfarande) i min soffa och väntar på att jag ska orka kliva upp, fara till Konsum och hyra filmen till ikväll. Jossan ska sova här. dessutom måste jag ha med mig min faantastiska pappa, eftersom man måste vara 15 för att få hyra där, därför brukar jag och Josse hyra på pressbyrån. men i år fyller den lilla jäveln 15, så då blir det billig film i sommar. Jossan slutar inte kören förrän vid halv 8 - 8, så hon har ingen talan om vilken film vi ska hyra. akta dig nu Jossan, jag kanske kommer hem med nåt som Pledge This (med Paris Hilton, som Jossan hatar), eller en megaaction film, där de bara skjuter ihjäl varann, som Scarface. *elakt skratt*.
//Elin
*skrattar fortfarande*

Robinson

nu sitter jag i min soffa och kollar på Robinson och äter lite godis. har precis vart hos Emma och chillat. nu kom jag på att jag är hungrig. ska ta en macka, eller nåt.
//Elin

skridskoåkning

ledsen att jag inte skrivit på ett tag, men imorse hann jag inte, vi for och åkte skridskor och jag ramlade inte en enda gång! fatta hur stolt jag är! har inte åkt skridskor sen i 5:an, tror jag? på Gunillaisen. sen har jag vart med Jossan och tagit det lugnt, spelat wii och sånt. nu tänkte jag iallafall ringa Emma och prata lite. vi hörs!
//Elin

hemma

för ett tag sen har jag kommit hem från Josefin. sov hos henne igår. idag har jag vart i Gällivare och hjälpt Josse att köpa en ny mobil. vi var där i ca en halvtimme. jätteskoj att slösa busspengar på det... men mobilen är fin och funkar. nejmen oj vad konstigt.... nu ska jag (tyvärr) städa min garderob. har en stor hög med ren tvätt bara intryckt på byxhyllan. hurra.....
//Elin

hemma från stan

nu har jag kommit hem. vi höll på att frysa ihjäl. det är svinkallt ute! Josefin har kommit på att hon ska köpa en ny mobil med touch. jaja, nu ska jag äta, vi syns!
//Elin

rise and shine!

nu är jag vaken! eller, jag vaknade för 30 min sen, när Josse ringde och frågade om jag skulle med till Gällivare och hjälpa henne att köpa en webbkamera. så blev det, så nu sitter jag här och funderar om jag ska borsta tänderna nu eller på en gång. hon ska klippa sig också, så det blir ju såå skoj. men nu ska vi inte gnälla här, jag slipper ifrån min lillebrors gitarrspel och min pappas sjungade. juste, ni kanske har normala pappor, som går på jobbet, men min pappa sjunger och spelar gitarr. nu ska jag borsta mina tänder.
//Elin

Eastwick

nu har jag alltså kollat Eastwick sen jag skrev det förra inlägget. lovely. är hungrig iallafall, men annars är läget
oförändrat. jaja, det blir inte så mycket mer skrivande idag, jag kollar förmodligen Eastwick resten av eftermiddagen.
//Elin

kraxig

ont i halsen, dimmig och ont bakom ögonen. så är jag när jag är sjuk. eller ja, krasslig iallafall. kan knappt prata ordentligt. jaja, nu ska jag sluta klaga. vi ses!'
//Elin

Stolthet och Fördom

nu kollar jag på stolthet och fördom på 3:an. skitbra! har ont i halsen och känner mig allmänt snuvig. nej, nu ska jag fokusera på filmen. god natt!
//Elin

hello

nu har jag inte vart särskilt duktig. ett seriöst inlägg. jovisst! jag har inte skrivit pga internet svammel, den säger sidan kan inte visas stup i kvarten, och jag blir förbannad. kommer inte ihåg vad jag skulle skriva, men det kan bero på tillfällig blackout. igårkväll somnade jag vid 23, men av nån okänd anledning vaknade jag 00.15. sen var jag vaken till ca 03.30 och imorse trodde jag att jag skulle dö. ikväll ska jag iallafall se på stolthet och fördom klockan 21. nu ska jag gå på toa, vi ses!
//Elin

chattar

nu sitter jag och chattar med Josse. grimaserar hursomhelst och garvar sönder. jaja, ska uppdatera er med lite normala grejer efter jag vart i duschen. vi syns!
//Elin

update:

jag är klantig. jag damptryckte på Spara Och Publicera lite mycket, ni får ursäkta mig. min lillebror hälsar att nån kastar kottar i huvudet på honom. knäpp? vår familj? nähä.......

ny header

nu försöker jag fixa min nya header som Cissi gjort åt mig, men det funkar inte. den som kan sånt kan skriva tilla mig på msn, eller ringa eller nåt. försök bara få tag i mig, för jag blir alltid så förbannad när saker inte funkar. jajaj, nu ska jag vara med min käre lillebror, vi syns!
//Elin

ny header

nu försöker jag fixa min nya header som Cissi gjort åt mig, men det funkar inte. den som kan sånt kan skriva tilla mig på msn, eller ringa eller nåt. försök bara få tag i mig, för jag blir alltid så förbannad när saker inte funkar. jajaj, nu ska jag vara med min käre lillebror, vi syns!
//Elin

ny header

nu försöker jag fixa min nya header som Cissi gjort åt mig, men det funkar inte. den som kan sånt kan skriva tilla mig på msn, eller ringa eller nåt. försök bara få tag i mig, för jag blir alltid så förbannad när saker inte funkar. jajaj, nu ska jag vara med min käre lillebror, vi syns!
//Elin

hejhejhej

nu sitter jag i min säng och försöker koncentrera mig, men min lillebror spelar på sin elgitarr som han fick i julklapp. högt, jävligt högt. jag har sovit ganska bra inatt. vet ni vad jag drömde? hela klassen åkte på klassresa till Grekland, men det såg ut som torget i ett tv-spel. när vi kom dit så hoppade alla i vattnet med kläderna på. sen blev jag till ett isblock, och nån sorts monster försökte äta upp mig. sen var vi i en jättestor gympasal och skulle ha en gympalektion med några fullkomliga främlingar, troligtvis en mardröm, med tanke på att jag avskyr gympa. jag har lite konstiga drömmar. en gång drömde jag att jag körde bil (vår gamla röda volvo). var påväg mot mommo och moffa. helt plötsligt går bilen sönder och jag hoppar ut och plockar fram min gamla trehjuling från bagaget. knäpp? inte jag....
//Elin

hemma

nu sitter jag och kollar på Robinson. väntar på att en bra film ska börja. En Förtrollad Romans med Nicole Kidman. på 3:an. jag har nyss vart hos Jossan. vi spelade Xbox typ hela tiden. jaja, nu ska jag försöka fokusera på tvn.
//Elin

bilen

det var tänkt att jag och mamma skulle åka till Gällivare och kolla på lite grejer, men nu startar inte bilen. faantastiskt. den totalvägrar, så nu ska mamma och pappa gå och hämta saaben istället. godmorgon förresten. dessutom måste jag duscha, men nä då, jag ska tydligen med till en tråkig möbelaffär. finfint.
//Elin

2010

nu sitter jag på en madrass i mitt rum och kollar på Mr. Beans semester. den är sjukt bra. såg den för nåt år sen hos min kusin, men jag kommer inte ihåg så mycket. tänkt att det är 2010 nu. vad konstigt. förresten så ska jag till Göteborg med Josse och hennes familj i sommar. ska bli skitkul. pappa har tydligen bestämt att vi ska fara till fjälls i april. men tyvärr ska det med en massa småbarn, i 5-års åldern. oj vad roligt...... men jag kom på att jag kunde stanna ensam hemma när de är borta, men den iden tyckte de inte om. annars kanske jag kan stanna hos mommo och moffa ett tag. jaja, ska fundera vidare på det där. vi syns!
//Elin

Wii spel

nu sitter jag i stora tv-rummet och kollar på när Jossan spelar Wii. det går sådär. idag har jag vart hos Jossan, plockat ur diskmaskinen och spelat Xbox. förresten har jag hittat Vänner gratis på www.ninjavideo.net en skit bra sida, vars man kan se tex. simpsons helt gratis, men det är ingen text. nu vann Jossan övewr mig, det det ska fixas. vi ses!
//Elin

RSS 2.0