snart skolan

sitter och kollar på The Forbidden Kingdom. skitbra med mycket action. Josse har vart förbi nyss och hälsat på, hon praoar nere på dagiset den här veckan. väntar på att Em och hennes mamma ska komma, det är -23 här uppe så då vill man ju inte frysa häcken av sig. jaja, nu ska jag borsta mina tänder, vi ses!
//Elin

<3

gud vilken bra mamma jag har! hon har fixat mina internetproblem! jag är överlycklig. ska börja ta igen alla blogginlägg jag har missat. idag har jag inte gjort så mycket, vart i Gällivare med resten av packet. det var -20 grader och jag frös arslet av mig. tyvärr åkte vi hem efter 1 timme. drack lite glögg och åt pepparkakor. nu ska jag kolla Mean Girls, godnatt!
//Elin

fan

mitt internet funkar inte, jag svettas som en gris och allt är skit. ville bara säga det så att ni inte tror att jag har dött eller nåt. vi ses när internet börjat funka igen.
//Elin

simpsons

har knarkat simpsons hela kvällen och bara klivit upp när jag har behövt. gud vad skönt! men jag har iallafall vart ute med Josse i typ en timma eller nåt sånt. jag har ju ingen tidsuppfattning alls. en gång somnade jag i min säng vid ca 19-tiden, och vaknade kl 21, och tänkte "åååh, nu måste jag till skolan". som sagt, ingen tidsuppfattning alls. nu ska försöka ta en lite tidigare kväll än de senaste. somnade ca 12 och klev upp kl 6. ibland senare, och jag behöver 8 timmars sömn, annars blir jag helt virrig. jaja, nu ska jag läsa nåt. god natt!
//Elin

i'm an addict, i admit it

sitter i min säng och ska snart lägga mig. det har blivit lite väl sena kvällar pga den fantastiska hemsidan jag skrev om tidigare. har iallafalll vart hos Jossan och kollat en bit av Harry Potter och halvblodsprinsen. har sett den på bio i somras, men den är så bra att man bara måste se den igen. vi hann inte se hela, men det fortsätter vi nog med imorrn, eller nåt. förresten, imorrn ska vi julpynta! det är den sak jag älskar (nästan) mest med julen. men jag har en störig gran med konstiga lampor som är jättejobbiga att sätta fast. men fin är den då. lägger kanske upp några bilder imorrn. jaja, nu ska jag läsa lite och släcka efter jag läst klart, godnatt!
//Elin

älska internet

har hittat en jättebra sida! man kan kolla gratis tvserier, olika filmer och, höjdpunkterna: Gossip Girl och Simpsons! den heter www.ninjavideo.net. man behöver inte bli medlem eller nåt, följ bara anvisningarna ordentligt så att ni inte gör som jag. laddade ner DivX nånting som man inte ens behövde, så om jag verkar lite frånvarande de kommande dagarna, kom hem till mig och koppla ur internet. nu ska jag knarka Simpsons och kanske, kanske Desperate Housewives. godnatt!
//Elin

film

kollar på The Other Boleyn Girl. en bra film som jag aldrig sett förr. jo, en bit, ca 10 minuter med min kusin. jag har inte gjort så mycket idag, pratat med Em, Josse, moster och mamma. hundarna har legat i soffan och hårat ner, så jag är dränkt i hundhår. nu ska jag ta en frukt och vänta på att nån ska komma hem. vi ses!
//Elin

jag lever! tror jag...

jag lever iallafall. har nyss pratat med Em och enligt henne har de haft en jättebra dag. gympa i en kvart. det är alltid så när jag är sjuk. varje gång. jaja, nu vet ni att jag inte dött iallafall. vi ses!
//Elin

feber

nu ligger jag hemma och är sjuk. har pratat med Josefin och Em. har ont bakom ögonen, och det har jag bara när jag har feber och är sjuk. har inte haft feber sen början av året, och nu är det i slutet av November. har tittat på Pantertanter och nu är det Martha Stewart Show. tyvärr så suger den. ska slå på en film. godnatt!
//Elin

vaccinering

har kommit hem från skolan och chattar med Jossan. vi ska på bibblo senare. har utvecklinssamtal klockan 16, så jag ska snart iväg igen. pappa bakade igår! linfröbullar. de är ganska goda. åt en nu när jag kom hem. jaja, nu ska jag kolla om mina byxor är torra. vi syns!
//Elin

mhm

jag är inte död ännu. ska strax gå till skolan. jag ska förresten ta influensavaccinet idag. och ha utvecklingssamtal. har duschat nu på morgonen. har inget minne av att jag slagit av klockan på morgonen. måste gå nu, vi ses!
//Elin

osocial

nu har jag vart osocial i en dag. men nu vet ni att jag lever. okej, nästan då. god natt!
//Elin

nyvaken för nån vecka sen. jag lever, jag lovar....

god morgon

sitter och borstar tänderna. snart ska jag gå till Josefin. har vart extremt seg nu på morgonen. klev upp ca 10 nåt, åt frukost till 11. nu måste  jag akta så att jag inte spiller, vi syns!
//Elin

kan inte sova....(igen)

nu har jag ett problem. jag kan inte sova. dessutom har Fanny the dog legat och dreglat i min säng. uuunderbart. hoppas att jag kan sova snart, för klockan är faktiskt ungefär 01.35. min pappa kommer alltid och väcker mig vid 9. vid nåt enstaka tillfälle halv 10-10. men då får jag äta frukost själv, och det är ju skönt. varmt är det här inne också. fan vad jag kan gnälla ibland. det är ca 17 timmar tills Josefin kommer och ska sova över hos mig. (ja, så uttråkad är jag). nu ska jag försöka sova. god natt!
//Elin

soffan

sitter fortfarande i min soffa och kollar tv, men nu är det Tjejen som gjorde lumpen med Goldie Hawn. skitbra film, har sett den 2 gånger förut. jag liknar Goldie Hawn lite, om hon skulle haft glasögon, och det är inte en positiv sak. nej, nu måste jag fokusera lite, vi ses!
//Elin

sover

sitter i soffan och har precis kollat på idol. första gången. hurra för mig. såg bara Tove. hon är ganska duktig. man kunde inte sluta titta på henne. men hon hade ju en zebrarandig klänning på sig så... nyss kom mamma och pappa in med skruvar åt mig. inte metallskruvar, utan såna som man äter.då legade jag i min säng och när de öppnade dörren satte jag mig upp. mamma:"jaså, du sover. kliv upp och borsta tänderna om du är trött" jag:" jag är inte trött. och jag sov inte." det tänker jag fortsätta hålla fast vid. jag bara blundade... nej, nu börjar Idol igen. vi syns!
//Elin

hemma

nu sitter jag i tv rummet och lyssnar på när Isak gnäller om att mitt gamecube är hans osv osv. jag fick den innan han var född. idiotunge. hans kompis har kommit, och jag avskyr den där lilla ungen med. som ni märker är jag lite negativ idag, men ibland får man vara det. dessutom hittar min lillebror bara på massor med jävelskap hela tiden. har inte gjort så mycket i skolan idag, haft gympa, no och spanska. innebandy på gympan idag, vi vann, men bara för att jag hade så bra lagkamrater. på no:n höll vi på med syror och baser, och jag har kommit fram till att labba är så mycket roligare än att jobba i boken. på spanskan har vi kollat film om Spanien, det var ganska skoj. nu ska jag iallafall säga åt min lillebror att sluta gnälla, och det kan ta tid. vi ses!
//Elin

störigt

jag har inte uppdaterat på ett tag nu, är verkligen dålig på det. jag blir så trött efter skolan, och jag orkar helt enkelt inte. jag har inte gjort så mycket i skolan idag, haft spanska, so, matte, bild och svenska. det här är en av mina kortaste dagar, 15.15.... på fredag slutar jag 14.10, och på måndag är det 14.30. det suger. vår mentor säger att det absolut inte går att ändra på, men min mamma har en helt annan åsikt, och det kommer hon förmodligen påpeka på utvecklingssamtalet. samma dag som vi har matte och vaccinering. vilken faaantastisk dag.

till lunch fick vi kycklingklubbor som var jättestora. jag menar det, hade jag haft kameran med mig hade ni fått se. när vi kom in i matsalen kollade jag mot vars man tar maten, och då såg jag hur stora de var. fyfan. åt inget, det var slut, och jag var inte ett dugg sugen på mat. älskar kyckling, men inte just då.

försov mig imorse, klev upp 07.08 när mamma ringde och väckte mig. när hon frågade vad jag gjorde "öööh, ingenting". hade hoppat upp ur sängen och sprungit till telefonen. klarade mig iallafall till skolan och mötte Em på utsatt tid. slängde i mig ett par mackor medans jag sminkade mig och klädde mig. hade lite småpanik.

dessutom har min mamma skaffat platt hår igen. hon permanentade det för ett tag sen, och såg lite ut som en pudel, men det sa jag ju inte till henne. kom precis på att det inte finns nåt att kolla på idag. hemskt. jag avskyr onsdagar. och måndagar. vi ses!
//Elin

sova

jag är den sämsta i världen på att uppdatera. men jag har alltid bra förklaringar. igår pluggade jag, hade spanskaprov idag. idag har jag vart på begravning. hos Josefin. hennes fisk dog igår. den bara legade och flöt på ytan. så vi begravde den vi deras parkeringshus och sa några fina ord. mina råkade bli "han var ju en fin fisk" utan att jag tänkte på det. när hon gick ner för trappen i deras hus (de bor i lägenhet) så tappade hon honom två gånger. snyggt Jossan, riktigt snyggt. vi kom hem till henne och kollade lite tv och diskuterade vad Ole (fisken, den andra heter Stig-Helmer) kunde ha dött av. vi kom fram till att Ole hade varit ganska tjock, och att han kanske hade ätit för mycket. hmmm... med tanke på att han var hängig igår också så... nej, slut på funderingar, ska sova.
//Elin

kan inte sova....

sitter i min säng och försöker desperat att bli trött. om jag inte somnar snart kan jag inte kliva upp tidigt imorrn och njuta av morgonen. okej, jag njuter av att vara ensam hemma och få ha fjärrkontrollen ifred och slippa kolla på Tarzan, Musses klubbhus och sånt. och det är verkligen värt det.

har läst Systrar i jeans för andra gången nu. konstigt. jag som brukar läsa alla mina böcker tre gånger. det dör ganska mycket folk i boken, så jag började tänka på det här med begravningar. och varför jag hatar dem.har gjort en lista med vad som är värst.
1. Sorgen.
man saknar personen otroligt mycket och vill inte sluta tänka på hur mycket roligt man hade tillsammans.(talar av egen erfarenhet, min farfar dog i mars).
2. begravningen.
alla är ledsna och vill bara att allt ska ta slut. det suger.
3. vad man ska ha på sig.
det låter ytligt, men man kan ju inte precis komma i vilka kläder som helst, om det inte står "fri klädsel" på inbjudan. om det står så på inbjudan när jag dör, kommer jag att hemsöka personen som organiserat begravningen tills personen dör.
4. smink vs. inget smink kontroversen.
den suger med. vet att jag ville ha mascara på farfars begravning. men min kloka mamma avrådde mig, och jag lyssnade på henne. vet iallafall att om jag hade fått som jag ville, hade allt jag rört vid blivit svart.
5. alla människor som beklagar sorgen.
jag vet att de bara vill visa att de är ledsna och så, men det skulle vara mycket bättre utan dem. plus alla släktingar som man träffat en gång i hela sitt liv, också kommer de fram och kramar en och säger "nejmen Elin, så stor du har blivit".

vilket mörkt inlägg det blev idag, men så går det när jag inte kan sova. har ju spanskaprov på tisdag. hjälp!
//Elin

idag

nu sitter jag i min säng och väntar på att Gossip Girl ska börja. glömde skriva att jag har sovit över hos Jossan. vet ni hur hon väckte mig? "vad drömmer du?" frågade hon högt. vaknade och blev lite irriterad. Jossan tvingade mig att simma 50 längder idag. snacka om att jag är slut. om jag stänger ögonen somnar jag. gonatt!
//Elin

shopping

nu har jag kommit hem från en liten shoppingrunda med Josse. vet ni hur mycket jag slösade? 31 kronor. hittade många fina saker, men det var möbler för några tusen, så det blev inget mer med den saken. en jättefin bokhylla med glasdörrar i mahogny. fast den stod innte på museet, så jag tror inte att jag kan köpa den. på Glasbiten fanns det en smal, fin byrå, också den i mahognyträ. synd att jag inte fotade alls. vi var ute på stan redan 11. vi gick på Vetehatten också. oj, nu hör jag att mamma ska på Pressbyrån, så jag ska med. vi ses!
//Elin

god morgon!

sitter och kollar på En plats i solen. har klivit upp 7.45 och ätit frukost. bytt om till gympakläder och nu ska jag bara borsta tänderna så är jag klar. nu är de i Vera Playa och söker hus. det fanns ett nära en nudiststrand, men som om man vill ha det då? jaja, borsta tänderna var det. vi ses!
//Elin

oj

nu har jag blivit hemskt dålig på att uppdatera. jag suger verkligen på det. i somras gick det ganska bra, men nu när skolan har börjat så har man inte lika mycket tid. har iallafall inte gjort så mycket idag. blev påmind om att vi hade flyttat lite på schemat, så jag blev jätteförvånad när Cissi sa att vi bara hade 40 minuters rast mellan svenskan och elevens val. läser just nu och har bara tagit det lugnt. min lillebror har varit hemma hela veckan, tillsammans med min mamma. blir jätteirriterad när jag inte får vara ensam på morgonen. det förstör hela dan. jaja, ska gå in på bdb och kolla om jag is lägga upp nån bild. vi syns!
//Elin

its done

nu har mamma skrivit på papprena och jag ska ta vaccinet. tyvärr är det samma dag som utvecklingssamtalet och matten. faantastiskt. har inte gjort så mycket idag. vi planerade att låsa in vår mattelärare i ett skåp, men det blev inte. tyvärr. har haft lite huvudvärk. inte mycket, men lite. nå, nu är jag ganska trött(ovanligt) så jag ska kolla lite Vänner och ta det lugnt. vi syns!
//Elin

nu börjar jag bli glömsk....

har inte skrivit på hel dan, jag vet. hade sån huvudvärk, så jag gick hem vid 10.30. kom hem, lade mig i min säng och slog på Svensson, Svensson. vilade lite, åt, vilade, drack, somnade. det har alltså inte hänt så mycket. är väldigt trött nu, så jag ska nog kolla lite tv, och försöka slappna av. vi ses
//Elin

visst ja

glömde skriva att vi fått hem ett papper om vaccination mot svininfluensan. vet inte riktigt om jag ska vaccinera mig. har lite beslutsångest. eller, som Josefin skulle ha sagt, "beslutsågren". vet inte var hon fått det från, men jaja. tillbaks till problemet. ska man vaccinera sig eller inte? läkarna säger ju att influensan är ofarlig, som en vanlig influensa. dessutom är jag rädd för sprutor. jag kommer ihåg när jag var liten, och skulle ta en spruta för röda hund eller nåt. då frågade sköterskan om jag var rädd för sprutor, och då svarade jag att jag var det. hon gjorde iordning allt, och började att trycka in sprutan i armen, och jag sa att det gjorde ont, och då slutar människan att vaccinera mig, och frågade om hon skulle ta det lugnt. hon räknade till 3 och började igen. segade allt hon hade. fyfan vad jag var sur. nu ska jag sova, vi ses!
//Elin

ojojoj

nu har jag inte uppdatarat på 10 timmar. (ja, jag är uttråkad) kollar på ett gammalt avsnitt av Vänner. en av världens bästa serier. är jättejättetrött nu, så jag ska nog ta lite glass eller en macka och gå och lägga miog. gonatt!
//Elin

hello

nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli nog mycket så att jag kan gå och möta Em. fick lite små panik, visste inte vad jag skulle ha på mig. först tog jag en av mina kortärmade blåa tröjor, sen spillde jag tandkräm på den, nästan över hela framsidan. snyggt Elin, väldigt snyggt. så jag fick panik igen och sprang och tog min gula tröja, och sen kom jag på att jag inte ville ha en prickig kofta, så då blev det att springa ner i tvättstugan igen. jättejobbigt. inte nog med det, min lillebror är hemma. han är sjuk, och då är mamma hemma också. det är det värsta jag vet. när folk är hemma på morgonen. nej, fyfan. visst är min familj fantastisk, men inte på morgonen. då är det hemskt att vakna upp här. som en gång spelade min lillebror "tänk om jag hade en liten apa" på högsta volymen på stereon. gissa om  jag blev förbannad.
//Elin

god morgon!

godmorgon! har duschat, ätit och grattat pappa på farsdag. ska till Tippsta med Jossan klockan 12. vi ska åka bob. jag vet, men det är roligt. ska torka håret och försöka att inte komma försent. måste fixa frillan. vi synes!
//Elin

hallå

kollar på Shanghai Knights. jättebra film. pangpang action. min favorit genre. med Owen Wilson och nån till som jag känner igen, men inte vet vad han heter. har kollat runt lite på hotell. min dröm är att få bo på ett 5-stjärnigt hotell i Platanias. har varit där en gång och jag hade jätteroligt. det ligger i Grekland. där har jag vart 3 gånger, men inte på samma ställe. nu ska jag kolla på filmen. vi ses!
//Elin

inget

kollar nån dålig 90-tals film på kanal 5. den suger. chattar med Em också. har varit ute ett tag och åkt bob med Jossan och Isak. nu har jag ätit godis. har faktiskt inget mer att skriva just nu. vi synes!
//Elin

morden i midsomer

kollar lite morden i midsomers, en jättebra engelsk serie. man hör ju faktiskt vad den handlar om. har klippt naglarna och kollat lite bloggar. läste lite också. Angels and Demons, på engelska av Dan Brown. jag är ganska duktig på engelska, och jag tycker att boken är jättesvår. men det hjälper nog när man läst den 3 gånger på svenska. vill se filmen också, men den är från 15, så man kommer inte in på bion. tänker inte ens försöka. den kanske redan har gått? jaja, får väl vänta tills den kommer på dvd. skulle aldrig ladda ner. ganska stora böter. billigare att köpa den, eller vänta tills den kommer på tv. sov en timme också. drömde att jag åt middag. nån sorts orange soppa med vitt bröd. det var jättegott. i drömmen alltså.i verkligheten åt jag älgkött och makaroner. vet inte varför, men jag gillar inte riktigt älgkött. tacka vet jag vanlig köttfärssås. nej, nu ska jag kolla lite mer tv, vi ses!
//Elin

snart skolan

sitter och ska äta frukost. har gympa första timmen. det suger. ska slänga i mig en macka medans jag väntar på att Em och hennes pappa ska komma. är hungrig. har varit vaken sen 6 imorse. är ganska pigg. har gosat med hunden hela morgonen. ska äta nu. vi ses!
//Elin

huja

har ätit och pratat lite med mommo och moffa. de är i stan i några dagar. har ont i ryggen och nacken. igår kväll packade jag sängen full med kuddar. inte ett bra alternativ. slutade 4 idag. klev upp, gick till skolan, gjorde det man ska göra i skolan och sen gick jag hem. det har alltså inte hänt nåt nytt. kollar på Las Vegas. är fullkomligt uttråkad. ska göra nåt annat nu. vi ses senare!
//Elin

halkigt

kom hem från skolan med en hjärtinfarkt. har hållt på att halka. det är varmt ute och allt håller på att smälta. körde på Em idag. utan mening förstås. det var en jättebrant backe och jag haded ett par jättehalkiga skor idag. inte särskilt välplanerat. nu ska jag äta, är jättehungrig. skriver lite mer sen. vi ses!
//Elin

hemma

har precis ätit och kommit hem från skolan. är jättetrött och har lite ont i huvudet. vi fick sluta tidigare idag. vi hade vikarie. försov mig imorse. tyvärr. Em ringde och väckte mig 07.11 och sa att de skulle komma 7.40. fick lite smått panik och sprang och smällde i mig 3 mackor medans jag klädde på mig, samtidigt som jag sminkade mig. kaos med andra ord. det ligger en hund framför mina fötter. ska kolla senaste avsnittet av Desperate Housewives. vi ses...
//Elin

this day

har precis kommit ut från duschen. jag har varit svamlig i stort sett hela morgonen, sov ganska lite i natt. somnade först halv 1, så jag är väldigt trött. ska kolla lite bloggar och sen borsta mina tänder. och fixa håret. alltså borsta det och blåsa det, om det inte hinner torka. var lite med Josefin också. nu kommer jag snart att somna, vi ses!
//Elin

satc

kollar på satc och har precis lagt upp en ny bild på bdb. har städat i mitt rum, men inte hunnit dammsuga. somnade två gånger i soffan. kommer att vara jättepigg halva natten och sen känna mig som fan själv på morgonen. det är så jag funkar. nu ska jag försöka varva ner och kolla lite mer tv. vi ses imorrn!
//Elin

satc

kollar på satc och har precis lagt upp en ny bild på bdb. har städat i mitt rum, men inte hunnit dammsuga. somnade två gånger i soffan. kommer att vara jättepigg halva natten och sen känna mig som fan själv på morgonen. det är så jag funkar. nu ska jag försöka varva ner och kolla lite mer tv. vi ses imorrn!
//Elin

hundar

har vart ut med Fanny the dog och blivit släpad genom kylan. allvarligt. nu somnade foten också! har kollat runt på lite bloggar men inte hittat någon jag gillar. har fixat lite i mitt rum, har nu en sänghimmel. det blir väl nån bild lite senare. ska fixa somnade foten nu. vi ses!
//Elin

ny header

har blippat lite och fixat ihop en ny header, men den blev lite sne. tyvärr så är jag inte särskilt duktig på sånt här, men den duger. har vart ute och fotat lite. i den här stan finns det inget att fota. hade jag vart i Bönträsk eller Jänkas hade jag haft kameraminnet fullt vid dethär laget.
//Elin

god morgon!

sitter i mitt rum och tar det allmänt lugnt. borde nog städa lite. förresten så har jag glömt att fota godiset. nu ligger det i våra magar. mamma dammsuger och jag håller på att få damp. jag avskyr ljudet av dammsugare. har dessutom laddat ner en ny webbläsare (igen!). SeaMonkey. jag kunde inte låta bli. det gick ganska fort också. man hittar den på Mozilla.com. tror jag. sen laddade jag ner Picasa3 igår. men jag orkar ju inte organisera allt. det är det som är problemet. imorse blev jag ganska förvånad. jag kollade mig i spegeln och såg att håret var mörkare än förut. förresten, nu har jag problem med min iTunes också. hela datan bara faller ihop. 4 webbläsare, flera olika fotoprogram, musikprogram. måste nog rensa lite. ska fixa. vi ses!
//Elin

RSS 2.0