sitter

sitter i sofffan och lyssnar på Jossen när hon spelar gitarr. sååå vackert.... har inte gjort så mycket idag, har inte heller fotat nåt. var ute med min lillebror och Jossen. sen for jag och hon till konsum och handlade. jaja, har inte så mycket att skriva om nu, men vi ses väl ikväll.
//Elin

design

har precis ändrat designen, och jag måste säga att jag är ganska nöjd. men det där lilla vita fältet vid headern har jag inte lyckats få bort. jaja, bra blev det då, men ni är välkomna att skicka in andra headers åt mig om ni vill. [email protected] är min address. inte min privata då. jaja, nu är det klart. ska nog borsta tänderna strax.
//Elin

god morgon

vet ni vad? idag fyller jag år! har öppnat mina presenter för ett tag sen, är jättenöjd. fick ett sms av min mormor vid 12-tiden inatt. världen är konstig. snart ska jag gå och borsta tänderna. lite innehållslöst, men man kan inte vara på topp hela tiden. vi syns sen!
//Elin

godnatt

nu tänkte jag och Jossen gå och sova, vi har precis bäddat åt henne. (alltså, hon bäddade, jag tittade på) vi har kollat lite film, och jag glömde att fota allt vi åt. och det var mycket!

Jossen som bäddar i mitt nystädade rum! jaja, nu blir det tandborstning. godnatt!
//Elin

snart

nu är jag färdigduschad och har precis ätit. det var jättegott, men jag blev mätt på halva pizzan, så nu finns det en halv kebabpizza i kylen. nu vill jag bara påminna er om att jag fyller fjortis imorgon, men eftersom det inte går att kommentera här på bloggen, så får vi ta det hela till facebook-nivå. där heter jag Elin Rytiniemi. senare ikväll kommer det ett litet inlägg om vad jag och Jossan ska göra här ikväll. vi har nämligen föräldrafritt ett tag. mamma och pappa ska på nån födelsedagsfest för nån. vem vet jag inte. bilder på alla godsakerna kommer när skitungen gått och lagt sig. jaja, Jossan är väl här på en halvtimme eller nåt. vi ses sen!
//Elin

klart!

nu har jag äntligen städat klart! inga mer dammråttor. har till och med bytt sängkläder, och snart ska jag hoppa i duschen. pappa har förresten precis beställt pizza, och gissa vad jag tog? kebabpizza! har tjatat om det hela veckan nästan, och nu går min dröm i uppfyllelse. ja, här kommer bilderna.







vädret blev bättre senare. nu har pizzan kommit. är ni snälla kan ni få se hur resten av min kväll ser ut senare.
//Elin

hemma

kom hem för ett tag sen. har ägnat lite tid åt att läsa senaste numret av Chic, min favorittidning. här kommer en bild från vår vackra byhåla.

och sen en bild på min älskade tidning.

nu är jag klar. nu måste jag faktiskt städa. dammråttorna försöker äta upp mig.
//Elin

fan

blev nyss upplyst om att det inte går att kommentera. det ska fixas, men jag vet bara inte hur. (Cissi! vet du hur man gör?) nu ska jag iallafall på konsum. jag fyller år imorgon. liten påminnelse bara. vi ses sen med massor med bilder!
//Elin

rundtur

godmorgon förresten! idag är jag inte lika glad, det är dåligt väder ute, och vy från mitt fönster kan komma lite senare. iallafall har jag sprungit runt i huset och terroriserat familjen med kameran. sen, när jag är klar med städningen, ska jag fota och lägga upp här, så att ni kan jämföra med de förra bilderna. förresten, vet ni hur jag vaknade? Em smsade. den lilla jäveln är kvar i Luleå, och hon är dödens när hon kommer tillbaks. jaja, här kommer lite bilder från vårt hus.

en bit av "biblioteket" som mamma kallar det.

"biblioteket" som har mer prydnadssaker än böcker.

fortfarande "biblioteket".

hund 1. också kallad "Tessan".

hund 2. kallad "Fanny"

vy från mitt fönster. skitväder. nu ska jag prata med Jossen i telefon. vi syns sen!
//Elin

mycket

fan vad jag har uppdaterat idag! tänkte iallafall skriva ett litet godnatt till världen. sitter nu i min "bloggstation" och kollar på Lets Dance. håller dessutom på att ladda min iPod till ikväll så att jag kan slappna av. skulle inte ha ätit så många ostringar. fyfan. förresten, jag fyller ju år om två dagar! hurra för mig. jaja, nu ska jag slå till min tv, den dampade nyss. godnatt!
//Elin

aha!

hittade det de prasslade med! muhahahaha!

mitt rum

för er som inte har varit hemma hos mig, eller i mitt rum på ett tag, så ska ni få se det här. (ja, jag har haft tråkigt ett tag nu)

jag när jag har tråkigt....

min bloggstation....

min framtida bloggstation, ska nämligen städa....

ignorera fågeln, den stirrar bara på en.

min strumpa.

dator, iPoden, mobilen och mitt läppcerat.

såhär blir det om mamma vägrar städa mitt rum! nu får vi bara hoppas att hon läser det här nån gång. jaja, nu ska jag sluta terrorisera er, jag hörde att nån prasslade med något i köket. vi syns senare!
//Elin

kollar simpsons

nu sitter jag i sängen och kollar på simpsons. Jossen gick nyss hem. vi for nyss till okq8 och köpte lite goda grejer. nu har jag lite bloggtorka, men det blir nog bättre senare. vi syns då!
//Elin

vinterbilder

här kommer bilderna från idag, alla blev inte så bra, men det är sånt man får ta.










lite suddig, men det får räcka. nu ska jag vara med Jossen. vi syns!
//Elin

har vart ute

kom hem för kanske en timme sen. kamerahelvetets batterier tog slut mitt uppe på Tippsta när ljuset var som bäst, trodde att jag skulle dö... nu sitter jag och lyssnar på musik och tar det lugnt. förresten, jag är ledig idag! om ni inte har förstått det än. vi har ju sportlov nu också! kanske därför jag är så jävla glad! drömde att jag var hos moster, fast hon hade ett stort kontor och hon satt bara och petade i massor av papper hela dagarna. för er som inte vet det, är min moster yogainstruktör och jag ska dit vecka 12. jag ringde Em också förresten, men sen kom jag på att den lilla jäveln var i Luleå. jag är klantig, hon sa det senast igår. nu ska jag ladda in bilderna på datorn, och sen, om ni är snälla, lägga upp dem här.
//Elin

ska ut och fota

ja, som ni ser på rubriken ska jag ut och fota nu. men först måste jag borsta tänderna. lägger kanske upp några bilder på bloggen senare. vädret är så fantastiskt nu! om ni sitter inne och gör ingenting, släpp allt, klä på er och gå ut! knappt -13 här vid Bäcken, så skynda er. vet inte om det märks, men jag är så otroligt glad idag! BORSA TÄNDERNA! vet inte varför jag hela tiden glömmer bort vad jag ska göra. vi ses senare!
//Elin

godmorgon!

har vaknat vid 8, och igår somnade jag vid 21. 11 timmar! så länge har jag inte sovit på ett tag. ja, igår bloggade jag inte, blev lite sur på min uuunderbara pappa, så jag tjurade hela kvällen, sen somnade jag. men Laponiakvällen var ju ganska bra, men långtråkig. sitter och tittar på the voice nu, som jag alltid gör. fryser gör jag också. jaja, nu ska jag ta och kolla på lite skor. vi syns!
//Elin

kaos

det var kaos i skolan idag på eftermiddagen! alla sprang omkring och skulle ha koll på allt och fixa allt, man blev helt slut av att bara vara där. på förmiddagen kollade vi på Benjamin Buttons Otroliga Liv, och den var ganska bra, men den blev lite långtråkig efter 2 timmar och 30 minuter. så jag körde omkring Cissi i klassrummet (nej, läraren var inte där). så kul hade vi. på lunchen var jag så spymätt på allt godis jag hade ätit, så jag och Emma satt i vår gamla lärares klassrum och pratade och spleade gitarr. har fortfarande lite träningsvärk. förresten, glöm inte bort att komma på Laponiakvällen ikväll! den börjar klockan 18.00 och slutar klockan 20.00. men jag, Cissi, Emma och Petra ska vara där 20 minuter före. jaja, nu ska jag varva ner lite, har vart så stressigt på eftermiddagen. vi syns!
//Elin

munskölj

nu håller jag på att skölja munnen med flux.  håller på att kolla på vakna med the voice, som jag gör alla morgonar. är jättetorr om läpparna. idag är det förresten Laponiakväll på tallbackaskolan från 18.00 till 20.00 och alla får komma. jag måste ju bara göra lite reklam... jaja, nu måste jag spotta ut flux, vi syns senare.
//Elin

googlade Jänkisjärvi

googlade nyss byhålan vi har stuga i, Jänkisjärvi. min slutsats är att vi finns med på Wikipedia!
den blev lite liten, men ni kan ju själva gå in på www.wikipedia.org och kolla, det är sant. jaja, lite random information såhär på kvällen kan ju aldrig skada. googlade mitt efternamn också, ingen träff på mig. tack för den! jaja, nu ska jag göra mig en macka, godnatt!
//Elin

sökt efter skor

nu har jag suttit och sökt efter ett par snygga gladiatorsandaler till sommaren hur länge som helst, men fortfarande inte hittat ett par som ser lite mindre tantiga ut. har till och med googlat. jag är desperat. har också hunnit vara och duscha. lite random information bara sådär, eller som Robin hade sagt "intresseklubben antecknar". och när jag duschade spelade min lillebror elgitarr, och duschen ligger vägg i vägg med rummet han spelar i. herregud, jag hörde inte ens vad jag tänkte! vanligtvis brukar jag sjunga i duschen (! jag vet) men nu hörde jag ju inte vad jag sjöng. och tur var väl det... lyssnar lite musik och ska snart göra mig iordning för att sova, är lika trött som vanligt. jaja, vi får väl synas lite senare.... godnatt om jag blir helt efterbliven och inte bloggar på två dar nu igen.
//Elin

träningsvärk

jag ska aldrig mer vara med på cirkelträningen på gympan. har så himla ont i låren, rumpan och i magen. ska snart äta lite hemlagade hamburgare. förresten, grattis till Mattias (titta, jag gjorde det igen!) som fyller 14 idag! vilket påminner mig om att jag fyller år om fyra dagar! har ingen aning om vad jag ska få, men jag kan ju skriva vad jag önskat mig:
ett eget badrum
en iPhone
ett bankkort
en ny säng
sängkläder
kläder
smink
smycken
det där var helt enkelt allt! jag vill egentligen bara ha lite större saker, inte småkrafs. visst ja, jag skulle ju berätta vad jag gjort idag. kom till skolan och hade hälsokontroll. allt var var bra, vikten gick ihop med längden osv osv. sen hade jag matteprov, och jag tror att jag kommer att få göra om det. sen har jag inte gjort så mycket mer stort idag. ja, nu ska jag kolla lite tv. vi hörs sen.

hejsan, hur mår ni idag då?

idag har vart en ganska bra dag. har ont i huvudet, och är allmänt supertrött, men man kan ju inte få allt, eller hur?
chattade med Jossan för ett tag sen, och jag kan bara säga att jag känner mig lite klantig just nu...

kände mig lite dum just då. men det är sant, jag ska ut i backen igen! på måndag kan folk samlas för att se världens klantigaste människa försöka åka slalom, vilket jag inte har gjort på 3 år. och redan då gick det dåligt. har lämnat in min gympa uppgift idag, den om ätstörningar och doping. förresten, gissa när jag slutar immorgon? 13.30! yay me! (cayenne! en grej jag och Jossan kom på för ett par veckor sen). och nu ska jag göra något som kommer att irritera den personen något hemskt! MATTIAS! titta, jag gjorde det! hurra för mig!

nu kom jag på att jag skulle göra en gullig liten styckindelning, och berätta vad jag gjorde igår. gick till skolan, kom hem från skolan, hjälpte Jossan att plugga till Franska Revoulotionen. "MER BRÖD TILL PARISARNA!" fan vad vi garvade. sen gick vi till henne och fikade, hittade en död mus i en trappuppgång. nu ska jag lyssna på vad min mamma säger. skriver förmodligen lite mer imorrn. vi ses!
//Elin

krasslig

nu är jag täppt i näsan och har lite ont i halsen, men annars är det bra. det är svinkallt ute och jag planerar inte att gå utanför dörren idag. måste dessutom plugga, måste räkna lite, gradskivor och skit. imorse vaknade jag vid halv 9. konstigt, med tanke på att jag somnade kring 2 igår. förresten, jag glömde skriva vad jag gjorde igår. jag var lite halvdåsig igår, så jag var inte utanför dörren. sen kom moster, och hon hade med sig en jättebra hårborste gjord i lönnträ med svinborst. intresseklubben antecknar, jag vet... sen kollade vi på lägenheter åt Anna, en av mina kusiner. vi hittade en jättefin i Luleå, som liknade muminhuset lite. vi hittade många fina, men de var ganska dyra. jaja, nu måste jag gå och fixa min läxa.
//Elin

har varit sjuk

nu har jag vart frånvarande igen, jag vet, jag vet. men jag har faktiskt bara varit en dag i skolan den här veckan. måndag-tisdag hade jag feber, onsdag gick jag till skolan. torsdag- fredag kom jag underfund med att det varit för tidigt för att gå till skolan ur förkylningsperspektiv. har haft hur tråkigt som helst, men nu är jag iallafall inte sjuk mer, så på måndag hoppas jag att jag inte hunnit få nån mer sjukdom. har varit helt slutkörd hela veckan. jaja, så kan det gå. nu sitter jag iallafall på facebook och har lite skoj. nu har gjort vad jag ska, så vi syns väl lite senare eller imorgon.
//Elin

skolan imorrn

jag har bestämt mig! imorrn ska jag till skolan, punkt slut. är så himla less på att sitta hemma och göra ingenting på dagarna. (kan inte fatta att jag skriver det här) hoppas att jag är feberfri imorrn, då har ni haft eran lugna stund. the talker is back! nej jag skojade bara, men nu ska jag fixa spanskan, har prov imorrn. vi syns!
//Elin

fortfarande sjuk

är fortfarande sjuk, lite feber och lite ont i halsen. ska kanske till skolan imorrn. hoppas det, det är ganska tråkigt att bara sitta hemma hela tiden, i skolan gör man ju åtminstone nåt. har druckit lite te och ätit en macka. nu tänkte jag vila lite och försöka bli frisk. på torsdag ska vi ju ändå till tingsrätten, så då vill jag faktiskt vara med. jaja, vila var det ju. vi syns!
//Elin

sjuk!

jag är fortfarande sjuk och det har bara blivit värre. nu har jag feber, ont i hela kroppen, lite ont i halsen och är täppt i näsan. ingen bra dag alltså. jaja, nu ska jag väl försöka vila lite, annars går väl inte febern ner. vi ses!
//Elin

glad alla hjärtans dag!

ursäkta frånvaron, men jag är sjuk. har ovanligt hög temperatur för att vara mig, och det känns som om jag har försökt svälja en golfboll. inte bra. jag tänkte skriva ett inlägg lite tidigare, men då möts jag av min favoritsida:
ursäkta den lilla bilden, men jag ides inte göra den större. jaja, tänkte bara hälsa alla ute på internet en glad alla hjärtans dag!
den är också liten. vi syns!
//Elin

lyssnar på spotify

nu sitter jag och lyssnar på lugn musik. försöker varva ner, har nämligen vart hemma från skolan idag. är sjuk, har ont i halsen, ont i huvudet och lite illamående. inte bra alltså. har spenderat en stor del av dagen med att sova och kolla tv. har inte haft sån stor matlust, men nu tror jag att jag ska gå och kolla om vi har nåt gott i köket. godnatt, och vi hörs imorrn!
//Elin

kollar på wikipedia.org

nu sitter jag och försöker skriva om ätstörningar och doping, tror ni att min idrottslärare blir nöjd med en sida om varje? det finns inte så mycket, och en lista på symtom blir ju lite tråkig. jag tänkte visa vad jag hittade när jag kollade runt på www.wikipedia.org. kommer iallafall kopiera rakt av, eftersom några av dessa har invecklade namn. det är alltså olika fobier som jag tyckte lät lite roliga.

Ailurofobi - katter
Androfobi - män
Bibliofobi - böcker
Erytrofobi - röd färg, rodnad
Fobofobi - fobier
Gynefobi - kvinnor
Ornitofobi - fåglar, i vissa fall fladdermöss
och den som jag tyckte lät roligast: Paraskevithekatriafobi - fobi för fredag den 13:de. visst jag, jag skulle ju fixa läxan. jaja, ska iallafall borsta mina tänder, gonatt!
//Elin

ja du....

nu har jag precis vart ute och gått med Fanny, som satte sig i en snödriva och började tokgräva och vägrade sluta, så där fick jag stå ett tag. idag har det inte hänt så mycket, mest chill och sånt. blir nog en ganska tidig kväll idag. är rejält trött. visst ja, jag bloggade inte igår. Sherlock Holmes var jättebra och den skulle jag gärna se igen. det kom ungefär ca 25 människor dit. men det var ju andra gången filmen gick. jag och Josefin var faktiskt först dit, halv 7, och filmen skulle börja klockan 7. jävligt lite folk. jaja, nu tänkte jag faktiskt läsa lite. vi syns!
//Elin

ska på bio

nu lyssnar jag på musik och chillar lite här i mitt rum. ska på bio ikväll med Josse. vi ska kolla Sherlock Holmes. så nu ska jag hoppa i duschen så att mitt hår hinner torka. har inte gjort så mycket idag, men det är ju som alla dagar. förresten har vi kommit på att det där arbetet vi skulle skriva till gympan ska vara inne om 2 veckor. men det är inte så mycket att skriva. det blir nog lätt, har redan gjort rubriken. duktig jag är. jaja, nu ska jag hoppa i duschen. vi syns!
//Elin

tandläkaren

nu har jag kommit hem från tandläkaren. först hade jag tid 12.40, sen sa hon att jag hade tandsten, så jag skulle komma tillbaks klockan 15.00 och skrapa tänderna. så nu har jag skrapat tänderna och fått nån sorts floursak på tänderna (och läpparna, hon var lite klantig). jag får inte äta på en timme, och jag håller på att hungra ihjäl. tack så hemskt mycket tandläkaren. jaja, skriver jag mer klagar jag bara. vi syns!
//Elin

sova

nu ska jag gå och borsta mina tänder, och sen ska jag faktiskt gå och sova. det blir tidig kväll ikväll. så brukade alltid min pappa säga när jag var liten och han tyckte att jag skulle gå och sova. har suttit lite vid facebook och lyssnat musik. kollar kanske ett Gossip Girl avsnitt när jag borstat tänderna. jaja, sova blir det iallafall. godnatt!
//Elin

sova

nu ska jag gå och borsta mina tänder, och sen ska jag faktiskt gå och sova. det blir tidig kväll ikväll. så brukade alltid min pappa säga när jag var liten och han tyckte att jag skulle gå och sova. har suttit lite vid facebook och lyssnat musik. kollar kanske ett Gossip Girl avsnitt när jag borstat tänderna. jaja, sova blir det iallafall. godnatt!
//Elin

hello

nu sitter jag här i min säng och chillar. har precis gjort ett armband, ätit och kollat lite tv. jag och Jossan har förresten vart ute och fotat idag. eller ja, jag fotade, Jossan gnällde om att vi skulle gå hem. tog några bilder, men det blev inte mågna, det var ganska dåligt ljus idag. ligger oftast och sover när solen precis gått upp. det blir ju aldrig bra väder här på vintern. förresten, imorrn ska jag till tandläkaren. det var jättelängesen jag var dit. också är det ju såå synd att jag missar matten....  oj fy vad hemskt...... jaja, nu ska jag kolla klart den här säsongen av Cougar Town. vi ses!
//Elin

godmorgon!

nu har jag vaknat! (översättning: mamma väckte mig). sitter och käkar lite ostbollar, men borde kanske sluta med det, hör att mamma håller på att göra frukost. tänkte kolla ett till avsnittt av Cougar Town. tänk vad gott med lite kebabpizza och en champis. fasen också, nu blir jag ju hungrig. jaja, fanta får duga. vi ses!
//Elin

god natt!

nu ska jag bara kolla ett till avsnitt av Cougar Town, sen ska jag gå och sova. ska bli skönt. vi kollade förresten inte Avatar, den krånglade lite, så Em tog med sig Låt Den Rätte Komma In. nu ska vi inte överdriva här, men den var svinläskig! men jag är ju ganska lättskrämd, och Em är övermänskligt tolerant mot såna filmer. jag gillar mer kärleksfilmer och sånt, men nu har jag sett den och den var faktiskt bra. den slutade med att killen och vampyren åkte på ett tåg och vampyren var instängd i en låda. sitter just nu och lyssnar på musik. vad ovanligt.... det är nästan det enda jag gör nu för tiden. jaja, nu ska jag slå på Cougar Town. god natt!
//Elin

chillar

nu har jag hunnit städa mitt rum och vart med mamma och lillskiten på Brio. anledningen till att jag städade är att jag och Em tänkte kolla Avatar ikväll. vill ju inte att hon ska få allergianfall. nu ska jag springa och hjälpa mamma, hon gör hemmagjord pizza. vi hörs!
//Elin

vaken

vaknade för kanske 45 min sen. pappa och Isak var på isladan, så jag fick sova lite längre idag. kan ni gissa vad jag gör nu? lyssnar musik! igår satt jag och lyssnade till halv ett. sen somnade jag. kollade Cougar Town på Ninjavideo.net och tog det allmänt lugnt. och det blev inga ostbollar igår. pappa tog inte med sig mobilen. nu ska jag fösöka fixa min nacke, har jätteont. vi ses!
//Elin

kollar tv

nu sitter jag i min säng och kollar tv. det är nåt frisörprogram. har vart i skolan, tagit det lugnt och haft gympa. ganska lugn dag idag iallafall. har lekt lite med de här personas till min firefox. det finns flera tusen olika, och jag har inte kollat igenom alla än. fan vad jag blev sugen på glass. och ostbollar! ska be pappa köpa lite, han ska ändå till affären lite senare. jaja, jag har inte så mycket mer att skriva, nu ska jag fortsätta fixa med firefox, vi ses!
//Elin

känner mig grym

igår kväll fixade jag nya personas till min firefox! det finns massor att välja mellan, och det är helt gratis. nu sitter jag och lyssnar på musik (ovanligt) och tar det lugnt. har drömt jättekonstiga drömmar inatt, inte riktigt mardrömmar, men de var obehagliga. jag hoppade ut genom ett fönster på ett hus som brann, först legade det på landet, men sen helt plötsligt var det mitt i Stockholm. jag behöver nå som distraherar mig nu, annars tänker jag bara på det. jaja, nu ska jag borsta mina tänder. vi ses!
//Elin

lyssnar musik

nu har jag kommit hem från skolan, så jag sitter och lyssnar på musik. läraren som skulle ha vår datalektion, visste inte om att det skulle vara det idag, så vi gick till rektorn och då sa han att vi skulle gå hem istället. vi har också vart på rockopera idag. killen som sjöng hade för liten kavaj och liknade Robert i Boxer reklamen. trummisen liknade ett penntroll som precis borstat håret. ibland, i vissa stunder lät det halvbra. jaja, nu ska jag byta låt, vi ses!
//Elin

vad jag gjort idag

idag tänkte jag bara skriva vad jag gjort idag, har inte ork att skriva mer. på matten skulle vi kolla på nåt från Gunillaskolan, men eftersom vår lärare är 150 år, och vill göra allt själv så gick det inte. nej men nu ska vi vara seriösa här, det var skivan som inte funkade. vi har haft so, och då fick vi sitta på datan och jag satt på facebook hela tiden och chattade med Emma, Cissi och resten av folket som var inne på facebook. ja, jag är medveten om att jag hade kunnat prata med dem, men vi skulle kolla film och vara tysta samtidigt. annars har jag inte gjort så mycket, men jag ska nog vara med Emma lite senare. jaja, vi syns!
//Elin

seg

nu har alldeles för många inlägg börjat såhär, men jag vet att jag har vart dålig på att skriva. har helt enkelt inte haft nåt att skriva om. det händer inte så mycket här på vintern. jo, jag har fått reda på vart jag ska fara på påsklovet! för några veckor sen sa pappa att vi skulle åka till fjällen då, men hur mycket säger det egentligen? dessutom är det bara barn under 8 som är med (förutom jag). jätteroligt... men iallafall tillbaks till det viktiga. vi ska åka till Pettsaure (vet inte hur man stavar det?). man måste åka skoter en mil dit, det har jag inget emot, men jag har ju kommit på att det förmodligen inte finns täckning där, ingen mobil, ingen dator, jag kommer att vara helt isolerad. ska verkligen försöka övertala mamma och pappa att låta mig stanna hos mommo och moffa. hellre där än i ingenstans. (jag dissade just vår stuga, jag vet) jaja, nu tänkte jag ta en macka, eller kolla om vi har nån glass kvar.
//Elin

trött

nu sitter jag i tvrummet och lyssnar på musik. snart ska jag gå till helvetet. oj vad roligt.... trött är jag också. om jag hade fått sitta och bara lyssna på musik hela dagarna skulle jag vara helt nöjd, men nej då, man måste gå till skolan då, och då kan man inte lyssna på musik. jaja, nu ska jag sluta klaga och snart hoppa i kläderna.
//Elin

RSS 2.0