filmkväll

den blonda Elin är nu borta, och i hennes ställe kommer brunetten fram igen. jag har äntligen färgat håret brunt igen. det blev ingen jättejätteskillnad, men jag är så nöjd. men jag har två ganska breda blonda slingor i bakskallen. har vart på coop med mamma och planerat inför filmkvällen. nu ska bara Em komma, så får vi sätta igång. imorrn eller senare ikväll  kommer det lite bilder. nu måste jag gå på toa. vi ses!
//Elin

kväll

nu sitter jag och har tråkigt (igen). vi har varit på kyrkogården och tänt 2 ljus på farmors och farfars grav. annars har jag bara kollat tv och tagit det lugnt. jag känner mig ganska pigg nu, till skillnad från senaste veckan. jag har till och med klätt på mig! annars hade folk väl börjat undra. en människa i pyjamas på kyrkogården. jag har ju inte ens vart ut på två dar. hjälp, jag börjar ju bli knäpp. ska göra nåt roligare nu. vi ses!
//Elin

trååkigt

sitter i soffan och har allmänt tråkigt. när jag var mindre sa min pappa alltid att man var tvungen att ha tråkigt nån gång, så att man skulle veta hur det kändes att ha roligt. det är total bullshit, så jag sitter i soffan och tänker på total bullshit. om jag skaffar barn nån gång ska jag absolut inte säga så till dem. jag ska köra med glassvarianten. idag har jag inte gjort så mycket, utan fixat lite i mitt rum och kollat tv. and it feels so good. jag bara älskar det här. inte att ha tråkigt, men att bara ta det lugnt. det är det bästa jag vet. nu börjar jag bli trött, så jag ska krypa ner under täcket.
//Elin

sjuk

sitter och pratar med Em och inspekterar mitt ommöblerade rum. fick ett dampryck igår och fixade till allt. nu ska jag göra nåt annat. vi ses!
//Elin

spa-dag

är nu jättetrött och ska vila ett tag. har haft spa-dag idag. gjorde en ansiktsmask som gjorde att jag knappt kunde röra musklerna i ansiktet. Jossan gjorde en sorts benmask (det låter jätteäckligt, jag vet) och det började lukta jätte mycket. vi vädrade jättelänge, och nu är stanken borta. hon kom hit ungefär klockan 07.00 och väckte mig 07.06. hon kittlade mig under foten. så fort hon tog upp den och förde sina fingrar mot den satte jag mig upp. klev upp och gjorde lite frukost till oss. vi var mest ute idag. har iallafall lyckats med att åka bob med Tessan the dog. hon såg lite förvirrad ut men fattade vad hon skulle göra efter ett tag. sen smet hon 2 gånger, och jag sprang efter henne som en galning. och min pappa som säger att jag inte aktiverar mig. såg också klart en Svensson, Svensson disk. nu är det bara att börja med den andra. jag har ju lånat filmer av Jossan som jag tänkte se under höstlovet. det blev 10 stycken och jag är inte klar på långa vägar. nu måste jag vila lite. vi ses!
//Elin

my day

har varit med Josefin idag och vi har bestämt vad vi ska göra på spa-dagen imorrn. pappa och Isak kommer hem ca 10.30 imorrn, men jag hoppas att vi får vara ifred. är täpp i näsan nu och måste hämta lite nässpray. är ganska trött också. förresten har jag köpt nya skor idag. det kommer väl nån bild nån dag. vi syns!
//Elin

happy

nu är jag överdrivet glad. har somnat på spikmattan i 30 minuter. drömde att jag var på en fest och åt lila, gul, blå och rosa sushi. har nog blivit knäpp. nu ska jag ta allt från början. mamma väckte mig ca halv 10 och jag klev upp ur sängen och åt frukost. men allt det blev efter en halvtimme. åt bara en macka och drack en kopp te. jag som nästan vräker i mig på morgonen. men jag är en sån människa som kan äta fast kall pizza till frukost. det är en av mina favoriter. kall pizza passar till allt. sen upptäckte jag att jag hade fått ett sms från Josefin klockan 06.10(!). flickan har ju nerverna på utsidan. hon hade glömt att ställa om sin klocka så den ringde 04.50. hon skulle se nån film som började klockan 6. och folk tycker att jag är konstig.

ringde henne iallafall och sen mitt i allt bröts det, och då ringde Em. hon var i Kalix på väg till Haparanda. vi pratade ett tag och efter det kom Josefin hit. vi åkte med mamma till Dollarstore och Coop. blev bjuden på middag, och då blev det riktigt god köttsoppa. har duschat och är fortfarande allmänt lycklig. vafan händer? jag är nästan aldrig glad och positiv. det är köttsoppans fel! nu ska jag ta reda på vad som är fel. vi ses!
//E

ojojoj

såg precis att det skulle vara Tomb Raider kl 23 nånting. kalla mig knäpp, men jag älskar actionfilmer. Tomb Raider är en av mina favorit filmer. fan! såg precis att det var Little Miss Sunshine. den suger!
//Elin

halstabletter

har ganska ont i halsen nu pch ska nog ta en kopp te. kollade Serving Sara på Tv4+. den var ganska rolig, men gammal. kilen som spelar Chandler i Vänner var med. Matthew Perry heter han tydligen. kollade nyss upp det på Wikipedia. chattar med Cissi nere i Umeå. alla är nånstans utom jag. okej, inte Josefin heller, men hon ska till Skellefteå nästa vecka. på Tisdag ska vi iallafall ha spa-dag och bara ta det lugnt. vi brukar göra så, som i somras, när mamma och pappa jobbade. hon kom typ 8.30-9.00 på morgonen pch var hos oss till typ 15. men efter en vecka var ju mamma och pappa lediga, i 8 veckor. det var en mardröm. jag älskar att vara ensam hemma och kolla tv. det är min stora passion i livet.

nu ska jag hämta en kopp te och slå på nån bra film. ska förresten låna filmer av Josse imorrn. tänker mig miljoner av komedier och några snyftare. nej, det går ju inte, jag blir så sentimental om jag kollar sånt. sen blir jag apatisk en dag och sitter inne och kollar BARA den filmen. är en sån som kan kolla en bra film om och om igen i en evighet. fast nu börjar jag tröttna lite på Djävulen bär Prada, såg den när jag hade kräksjukan, när jag var förkyld, sommarlovet, helger, överallt, hela tiden. älskar älskar älskar den filmen. samma sak med Legally Blonde. sak nog slå på Djävulen bär Prada vid närmare eftettanke, bara för att man kan replikerna uttantill betyder inte det att man är trött på den. hejhej!
//Elin

ingenting

nu har halsen slutat göra ont. för nån timme sen. är ganska hungrig nu, eftersom min mamma gör potatispalt. det tar så lång tid! snart går jag och värmer vårrullarna istället. nu är det lov! okej, igår började det ju, men jag har alltid varit lite efter. har vart med Jossan idag. vi gick och köpte halstabletter efter en mycket irriterande frukost som innehöll min lillebrors tomma pladder om att te var bättre än halstabletter och min pappas almänna beteende. jag är ganska lättirriterad på morgonen. sen for vi till Dollarstore med mamma. vi åkte så fashionabelt kan jag säga er, en Saab 99 håller alltid måttet.

ganska dålig bild, men man ser ju på ett ungefär. had vi kommit åkande i en sån här, vad hade ni sagt då?

min farfars gamla folka! den lever fortfarande kvar. men tänk er om vi hade haft en Ferrari. vad halkigt!

coolt. nu ska jag pusha lite ute i köket, vi ses!
//Elin

halsont

sitter i soffan och kollar Mr. Bean. Rowan Atkinson är verkligen genial. nu börjar Monster Till Svärmor. har nog sett en bit av den för nåt år sen, men nu kommer jag inte ihåg. bara att de går på en brunch iklädda beiga dräkter. har lite ont i halsen, så jag har tagit en kopp te och en clementin. nu fick jag ett sms! det var från Mattias. inget viktigt alltså. iallafall, back to buisness. clementinen vet jag inte varför jag tog, men C-vitaminer är ju nyttigt så det kan väl inte skada. vet ni vad de sa nyss på tv? Jännifär Låpez på brett Överkalix-mål. hur jag vet det? mommos och moffas stuga ligger inte långt från Lansjärv, och där pratar de verkligen irriterande. de säger "eljest" istället för annars. "Eljest får vi ju göra nåt annat". de missbrukar det svenska språket! nu ska jag sluta klaga och göra nåt vettigt med min tid. som att drick te. vi synes! (eljest blir det ju int kul)
//Elin

skolfotot

vet inte om jag skrivit det tidigare, men vi hade ju skolfoto för nån vecka sen. nu har vi fått dem. jag ser ganska miffad ut. inte lite om ni förstår vad jag menar. hemskt är nog rätta ordet. jaja, sak samma, de följer ju inte efter mig hela livet, eller? har haft en lugn och skön dag idag. på gympan hade vi racketsporter. valde badminton. sen gick vi till uppis och jag skrev ett inlägg. sen blev det no prov, det gick sådär. blir nog G-VG. en försämring, eftersom jag fick MVG- förra provet. ska gå och gråta över mina skolfoton, vi ses!
//Elin

Uppis

Sitter i Uppis och väntar på att lunchen ska börja. Har tråkigt. //Elin

iiih! stress!

om ca 10 minuter kommer Em och hennes mamma, och jag måste fortfarande borsta tänderna och hitta min mobil! jag är den segaste människan på morgonen, kan sitta i timmar framför tvn, eller fixa mig. har gympa nu på morgonen, tog på mig en gympatröja och jeans. eftersom jag använder mina stövlar kan jag ju inte ta på mig ett par mjukisbyxor. eller vänta nu, det kan jag!
//Elin

Gossip Girl

sitter och kollar ett gammalt avsnitt av GG. är verkligen jättejättejättetrött nu. har kemiprov imorrn, och borde verkligen plugga. sen blir det nog tidig kväll, eller en kväll full av pluggning och blod, svett och tårar. okej, nu skämtar jag, men hemskt kommer det att bli. men sen är det fredag, och då kommer jag att kolla film hela helgen. kanske äta lite Ben & Jerrys. eller vanlig kolaglass från kylen. helst hade jag velat bo ensam i helg, då hade jag kunnat gå runt i pyjamas och smaska på vårrullar dag ut och dag in. kolla tv, ha spa. det hade varit himlen. ingen skola är ju redan jättebra. ska plugga nu, vi ses!
//Elin

Fiket

Är fortfarande uttråkad. Har precis ätit lunch. Lika äckligt som vanligt. Det är nån sorts konsert i matsalen senare. Hade förresten inte svenska förra lektionen, det skulle vart engelska, men vi fick välja mellan att läsa eller ha engelska. Vi ses! //Elin

Im still stuck here!

Sitter fortfarande i fiket, och är fortfarande pank. Har svenska om en kvart. Josefin har tagit en spruta idag. Hoppas att det gjorde ont. Skojar bara, men jag hatar sprutor. Nu har jag gnällt nog, ses senare! //Elin

visst ja

glömde skriva resultaten av so läxförhöret. på Nordamerika fick jag 29/29, och på Sydamerika blev det 33/35. har ännu inte tagit mig upp från soffan.
//Elin

kemi prov

har precis installerat en ny version av Java, inte för att jag vet vad man ska använda den till, men datan sa åt mig att jag skulle installera den nya versionen. idag har jag gjort nåt som inte många fått göra. baka på so:n! vi fick göra glödkaka, och sen äta varsin bit. det var jättegott. vi har inte gjort så mycket idag. är jättejättetrött, och tänktte gå och vila ett tag. först måste jag plugga till kemiprovet på fredag. vi åt vårrullar till middag idag. det var jättegott. nu kanske det märks att jag är jätte trött. måste...plugga...ska...ta...mig...upp...från...soffan
//Elin

Fortfarande skolan

Sitter fortfarande i fiket och är uttråkad. Hade bild imorse, och bildläraren började babbla om kalla och varma färger. Tråkigt, alla ville börja måla. Ska gå nu, vi ses! //Elin

hungry!!

nu sitter jag i soffan och hungrar ihjäl. har vart med Jossan och kollat när min lillebror och hans kompis åkte bob. prövade själv lite, men jag flög av... den klantigaste av de klantigaste. har no prov på fredag. har precis tagit hem papprena. dessutom har jag kommit på att det är Halloween om en vecka! trodde att det var om typ en månad eller så. ingen tidsuppfattning alls. vad ska ni gör på Halloween? själv tänkte jag kolla lite film med Em. bara chilla. nu ska jag gå och stoppa i mig nåt. vi ses!
//Elin

Skolan

Sitter i fiket och väntar på att spanskan ska börja. Har haft no, matte, gympa och so. Slutar kl 15.30. Fan vad jobbigt med på långa dagar. Ska gå nu, vi ses! //Elin

tänkvärt

nu kommer jag med en liten konstig tanke här. ni vet spelet The Sims? iallafall, det står ju ibland om en gubbe har inget sinne för humor alls, och då blir den sur när man skämtar med den. men om man slår den istället, då borde den väl skratta? det är väl ganska logiskt, om den blir sur när man skämtar blir den väl glad när man slåss? jag är nog trött. kom på frågan när vi gick hem från skolan idag. jag började småskratta för mig själv, och Cissi frågade vad i helvete jag skrattade åt. då berättade jag vad jag tänkte på, och jag tror att hon tror att jag är knäpp. jag lovar, jag är vid mina sinnens fulla bruk. okej, kanske inte alltid, men idag var det nog inte heller så. yes, im weird.

nu ska jag gå och lägga mig, så att det inte kommer mer såna här funderingar. jag blir nämligen svamlig när jag är trött. nu sitter jag och garvar åt en reklam, den där med frågan Har du inga bra sagor? mamman sitter på sängkanten och ska börja berätta en saga. "Ja, det var en gång... svisch svish." (hon klipper med fingrarna i luften) "En frisör. som klippte eeh.. svish svish... kundernas hår." (ungen tittar på sin mamma som om hon vore knäpp i huvudet). den är enligt mig en jätterolig reklam, iallafall när jag är trött. gnott gnott! (också en grej jag kom på när jag var trött)
//Elin

½ men

sitter och nyser i soffan. ja, det ni läste rätt. hade en nysattack nyss. kollar iallafall på ½ men. är ganska trött, har gympa imorrn. shit! kom på att jag har en yoghurt skål på bordet. måste äta, synes!
//Elin

hello

sitter och lyssnar på radion. är uttråkad. Em och hennes mamma kommer snart. borde klä mig. hade hår panik imorse. bakhuvudet ser ut som jag vet inte vad, och luggen är nästan platt. vad har jag gjort för fel?! det är fixat nu, men jag blir inte nöjd med mitt hår förrän det är brunt igen. ska klä mig, vi ses!
//Elin

SATC

sitter i mitt redan stökiga rum och kollar satc. en av de bästa tvserierna. en tjejserie, såklart. har filat naglarna, men är inte nöjd. min högra långfingernagel är nerklöst till botten, och det ser inte särskilt symmetriskt ut. är ganska pedantisk med såna där små saker. det är som när jag kommer ihåg saker som att jag skrämde mamma när jag var ca 6 år, men inte när mina lektioner börjar.

man är som man är, det kan man inte rå för. det sa en av mina kusiner. det finns massor med bra saker som hon sa när hon var liten, bland annat en gång, när vi var i deras stugs, och jag inte var född, så satt min pappa och hennes pappa och pratade nåt om en hagelbössa. då kom min kusin in i rummet och frågade "Havremössa? vem har en sån?" det har hon fått höra hela sitt liv. hennes dåliga humör är också vida omtalat. nu har jag inte tid med gamla historier, jag måste faktiskt stoppa in tvätten i garderoben. hörs imorrn!
//Elin

tv

vi har fixallt i hallen hela dan, så jag är ganska trött. har nyss varit och duschat. kollar på One Tree Hill, medans jag väntar på att Gossip Girl ska börja. det är förjävligt att den ska vara samtidigt som Top Model, men den går i repris, dessutom vet jag redan vem som vinner. det har ju varit Blogawards nu i helgen, och Foki vann allt. hon var verkligen värd det. har ätit glass nyss, min enda svaghet. men det var inte Ben & Jerrys den här gången, utan vanlig kolaglass. Ben & Jerrys är ju ganska dyr, 52 kr för en halvliter, men den är verkligen prisvärd. nu börjar GG, vi ses!
//Elin


keeping mum

kollar på keeping mum på Tv4+. den är jätterolig.

vi har fixat allt i vardagsrummet, och det blev jättebra. ska fota lite och lägga upp här och på min bdb. nu har datorn lite batteri, så jag ska ladda den. vi ses!
//Elin

hundar

nu ligger jag och the dogs på mattan i mitt rum och lyssnar på Kelly Clarkson. de sitter och fnyser åt mig, så jag ska nog byta låt. nu blev det Beyonce istället. mamma och pappa håller på att flytta tv-rummet till stora vardagsrummet. ogenom tänkt. dessutom har Fanny slickat på min dator. fick lite smått panik, men funkar gör den ju. nu börjar jag bli lite hungrig. har haft ganska tråkigt idag. varit hemma och tagit det lugnt. förresten så kommer Jossan efter hon har ätit. bara så att ni vet... funderar på att fixa lite i mitt rum också. det är jättebra nu, men jag blir lätt trött på saker. som hårfärger. nu har jag fått en ca 2-3 cm utväxt, och enligt mig är inte det särskilt snyggt. vill iallafall bli brunett igen. efter blonderingen blev håret skadat och mer yvigt än vanligt. mer blont än jag ville ha det. men det har jag fått stå ut med sen maj. huja, nu är jag riktigt hungrig. ska kolla om de tänker låta mig svälta idag. vi ses!
//Elin


ensam hemma

nu sitter jag i mitt nystädade rum och känner lugnet. är ensam hemma och tar det bara lugnt. igår kollade jag först Morden i Midsomers, och sen blev det The Fast And The Furious: Tokyo Drift. den är jättebra och man kan inte få nog av den. har sett den en gång förut, för nåt år sen, men jag kom ändå ihåg lite av den. har aldrig sett slutet på den. somnar alltid precis innan. det är jävligt irriterande.

vaknade klockan 7 av att tvn stod på, och det var Nanny. den med Fran Fine, en av mina älsklingsprogram. hade dessutom redan på mig glasögonen, så den tittade jag, gick på toa och somnade om. vaknade av att mamma drog upp rullgardinen ca 9.30. legade och drog mig till 10. nu har de iallafall farit och lämnat mig här. det är en av de sake jag gillar mest. nu ska jag slå på tvn och kolla om det finns nåt bra. förresten, ett meddelande: Josse, ring mig! ringde dig imorse, men ingen svarade. slut på meddelandet.
//Elin

Are we done yet?

har kollat klart filmen och är jätteuttråkad. har slagit på Las Vegas, ska försöka äta nåt. har huvudvärk nu också. helvete. datan har gått varm sen senaste inlägget. nu ska jag ta lite att äta, och sen ska jag krypa ner under täcket. godnatt.
//Elin

sjuk

kollar på Are We Done Yet? med Ice Cube. är jätte uttråkad. borde försöka vila lite, mår illa och känner mig inte särskilt bra. ska vila. det blev ett kort inlägg det här. vi ses!
//Elin

good morning

vaknade halv 8 och upptäckte att jag inte hunnit se Foki på kanal 5. hann iallafall se slutet. nu ska jag ringa mamma och fråga om hon kan ringa till min mentor och säga att jag mår skit. har jätteont i magen och i halsen. ska ringa mamma nu, vi ses senare!
//Elin

skit också

nu mår jag skit. huvudvärk, illamående och allmän depression. okej, kanske inte depression, men resten är faktiskt sant. drog just en slutsats. det är Ems fel! hon är också sjuk. kollar lite på tv också, det var nyss reklam om den nya Tingeling filmen. jag vet, jag tittar på dåliga kanaler, men det enda bra som är nu är Ghost Whisperer, och jag är jättelättskrämd. har varit inne på bdb, och laddat upp tre bilder. ska nog kolla lite mer tv, och sen lägga mig tidigt. ska nog försöka få i mig nåt. och vila. och dricka vatten.

en gammal bild från i somras. nu ska jag stoppa i mig nåt. synes!
//Elin

gips

har nu kommit hem från skolan. sista timmen hade vi elevens val och där har jag bild. vi fick välja mellan att rit med kol, och göra gipsmasker. frågade Cissi och Petra om de hade kunnat ställa upp, men  nä då, jag fickl bli offret istället. först stoppade man plastfolie över ansiktet, och jag fick andnöd. sen klippte Cissi upp nästan hela näsan, och då gick det mycket bättre. nu har jag gips på tröjan, lite i håret och i näsan. det går ju bort med vatten så...

har precis ätit. är jättetrött, även om jag somnade ca 21 igår kväll. ska gå och läsa lite. visst har vi ingen läxa tills imorrn? hoppas inte det. upptäckte nyss att jag inte var inloggad. på msn. men när jag startade datan loggade jag in. konstigt, men min data har lite damp just nu så... när jag kollar bloggar står det bara inläggen, ingen design, förutom Egoinas. förresten ska ju Foki vara med i Vakna med The Voice imorrn kl 7.15. ska kolla, vi börjar ju ändå först 9.50. vi ses!
//Elin

kollar tv


har precis varit ute med hunden. dessutom har jag laddat ner nya podcasters. Weeds, True Blood och Dog Whisperer. först såg jag att det fanns Ugly Betty, men det var typ radio grejs, så det var inte särskilt bra. det här blev bara ett kort inlägg, ska hoppa i duschen. vi synes!
//Elin

im home

sitter i tv-rummet med min lillebror. fick skjuts hem från skolan idag, mamma skulle hämta Isak när jag skulle gå. hade läxförhör i spanska, kapitel 8. höll på att komma försent imorse, trodde nämligen att min mamma skulle låta mig vara hemma. jag mådde skit imorse, ont i magen och huvudvärk. håller på att ladda min iPod. visste ni att det fanns iPod nano med kamera? coolt. tänkte gå med Fanny.

igår, före jag for till Jossan, gick jag med Fanny. tänkte att vi skulle ta en snabbis runt idrottsgatan och sånt. men snabbisar existerar inte för Fanny. hon är en av de segaste hundarna som finns. tyvärr så har hon ju en knöl ungefär vid armhålan. vår förra hund avlivade vi, för att hon hade livmodersinflammation. det är typ början på cancer, och det hade blivit massor med operationer annars. jaja, nu ska jag fixa med iPoden. vi ses!
//Elin

min iPod, fast inte min musik.

matfixning

sitter i datarummet med Jossan och har precis fixat matsedel för två veckor. det ser gott ut iallafall. har vart i skolan och haft matte, svenska och no. kom en timme för tidigt till skolan. finfint. trodde att vi började 9.05, men vi började 9.55. på matten fick jag alla tal att bli 4, men det var fel. på no:n gjorde vi hudkräm, men vi fick jättelite. min luktar lavendel. har haft det lugnt idag. nu ska jag gå och göra lite annat. vi ses!
//Elin


hemma igen

nu är jag hemma! är helt urlakad, har åkt skidor 2 dar i sträck. jag tar det från början.

FREDAG

gick till skolan på morgonen, kom hem ca 15.00. då var mamma och pappa hemma, så de skjutsade mig till Josefin, och vi lagade mat. tacos. somnade relativt tidigt då.

LÖRDAG

vaknade ungefär halv 10. åt frukost, och sen drog Josse med mig ut i spåren. vi åkte runt golfbanan, de har nämligen gjort massor av spår där. sen skulle jag läsa på en skylt brevid en av utslags punkterna. sen skulle jag vända mig med skidor på. då, när jag vänt mig, börjar allting snurra och jag tittade ner på skidorna, sen så började jag luta åt sidan. jag ramlade ihop, men det gick ganska bra. sen ställde jag mig upp långsamt och bestämde mig för att jag skulle fortsätta. vi åkte i ca 2 timmar. vi gick hem och spelade lite tv-spel. sen blev det middag, och efter middagen började allt snurra igen. ringde mamma och frågade vad det var, och hon sa att det kanske var järnbrist. sen blev lite bättre när jag vilat lite.

SÖNDAG

vaknade 10, klev upp, åt frukost och klädde mig. sen drog Josse med mig och skulle åka skidor igen. vi gick ner i trapphuset och såg att det var två våningar som var fullklottrade. det var någon som hade haft fest. de hade inte skrivit fula ord eller så, men fint var det ju inte. har iallafall haft en jättebra helg. har nu varit och duschat och jobbat till veckans mål i matten. nu ska jag kolla Top Model. vi ses!
//Elin

visst ja

nu är det så att jag ska bo hos Josefin under helgen, så det kommer inga mer inlägg idag. ska nämligen lämna datorn och min packning där idag. mina föräldrar ska till stugan över helgen, och jag och lillbrorsan får inte följa med. orättvist. men det blir ju inte tråkigt att sova hos Jossan. nej, nu ska jag packa. nu har ni iallafall fått veta varför jag inte kommer skriva när jag kommer hem från skolan imorrn. kan kanske sno åt mig stor-datan här hemma imorrn. vi får se.
//Elin

its a living, right?

har nu kommit hem från skolan, vart i gve 2 gånger idag. lets take it from the top. på morgonen klev jag upp ca 7, gjorde frukost och klädde mig. Em och Cissi kom förbi 8, och då gick vi till Bergmansgatan och fick vänta i ca 20 minuter på att en extra buss skulle komma. vi skulle till Blå Forell (bion) och kolla I taket lyser stjärnorna. den var ganska bra, men lite flummig. allt gick så fort. vi missade första bussen till Tallbacka och engelskan, så då åkte vi dit först 11.27. då hade vi lunch, men ingen var inte hungrig, så vi gick direkt till våra skåp. klockan 12.30 kom en lärare och låste upp klassrummet, vi skulle nämligen se film, och vår mentor skulle vara med sina elevens val-elever. har alltså sett två filmer idag. kommer nån ihåg vad filmen hette? inte jag iallafall. killen från Mumien var iallafall med. därvid 14.15 gick jag, Em och Cissi till busshållplatsen. vi skulle till en utställning på museet. den var ganska bra, om man bortser från de nakna tanterna. nu ska jag kolla om jag har nån bra bild att ladda upp på bdb. vi ses!
//Elin

Svenska Hollywood-fruar

har precis kollat Svenska Hollywood-fruar. tyvärr var det sista avsnittet. hur tråkigt som helst. det har snöat konstant idag. det har nog kommit ca 20 cm, som väntat. blir nog ännu mer, vad jag vet snöar det ännu. pga snön åkte jag till skolan med Em idag. det var också snöbollshysteri i skolan. det är en av sakerna som jag inte gillar med snön. alla blir galna i att ha snöbollskrig och ta ner varandra i snön. att ta ner varann i snön, är enligt min åsikt, ett uselt tidsfördriv som man blir blöt och kall av. tyvärr. det var därför jag inte var med i snöbollskriget efter skolan. kan man inte bara sitta och ta det lugnt istället för att springa runt som galningar i kylan.

förresten, så har jag en sak jag vill säga. det gäller Petra. det du gjorde idag var inte acceptabelt. och sen nämnde du att vi bara ville sitta inne och kolla när killarna spelade pingis. om vi är så tråkiga, kan du väl föreslå att vi ska göra nåt annat, eller gå och göra nåt på egen hand? en liten fundering bara. jag hittar inga mer ord för det jag vill säga. det kommer nog snart ett inlägg till. hoppas jag.
//Elin

kaffe

okej. då tar vi dan från början. klockan ringde ca halv 6 (jag kliver inte upp annars), klev ändå upp ca 6.15. var då hypertrött, så jag drack lite kaffe, ca en halv kopp och min macka. kom precis när Em kom till stället där vi skulle mötas. alltså försent. inget illa menat, men Em brukar faktiskt komma lite sent. då står jag där och fryser. vi hade matte första timmen. blev helt stirrig av kaffet, och fick lite hyperdamp. tyvärr. sen upptäcker jag att jag är hungrig. fick ta mig igenom no:n och gympan med gott humör. att vi hade basket gjorde inte saken bättre. att vi vann gjorde ingen skillnad. så jag duschade och bytte om, sen tog vi oss till matsalen och försökte äta lite av den osmakliga kycklingen. lyckades ganska bra med det iallafall. tog pastasallad också. sen, precis när jag ska ta första tuggan, lossnar kycklingen från gaffeln och faller ner. måste gå nu, vi synes!
//Elin

update: nu har det vart nåt fel, för det här inlägget publicerade jag igår. fan också!

Chuck

sitter framför tvn och kollar Chuck, en av de bästa tv-serierna som finns. har vart på bibblo och lånat 2 nya böcker. ska prova läsa Änglar & Demoner på engelska. ska egentligen packa gympaväskan, men Chuck är roligare. vi har tydligen basket. uuunderbart. nu ska jag äta lite Malaco Truly Juicy, vi ses!
//Elin

hemma från skolan

har nu kommit hem från skolan, frös arslet av mig. det är svinkallt ute. imorrn har vi so förhör. nu är jag hungrig. det var äcklig köttfärssås med torra makaroner. måste plugga lite, men bloggning har man alltid tid med. det var meningen att vår mentor skulle prata en och en med oss idag, men till just idag hade hon valt Petra, Nemo och Linnea. vi andra fick börja tidigare. men då kom hon inte, utan var borta hela dan. nu ska jag gå och ta en clementin, synes!
//Elin

tandborstning

sitter och borstar tänderna och väntar på att klockan ska bli lite över 9, så att jag kan gå och möta Em. kollar på disney channel, det finns inget annat på tv. har fixat mig och bytt öronhängen 2 gånger. var tvungen att gå ner i källaren för att hitta en tröja. jag avskyr källaren. nu ska jag göra nåt vettigt med min tid och kolla om frisyren blir förstörd av mössan. och om jag måste ha mössa, isånafall bara till och från skolan. synes!
//Elin

morgon

sitter och kollar på nåt meningslöst dravel på tv. har engelska glosor tills idag. hemskt. vaknade jättetidigt och kunde inte somna om. ska ringa Em 07.33. prick. måste fixa till håret nu, luggen står nästan rätt ut. sen ska jag klä mig, äta och borsta tänderna. tänkte försöka hinna gå med Fanny också, men det är nog ganska svårt. nu ska jag börja fixa med frukosten, kanske lite stekt ägg. vi ses!
//Elin

godis

yes, jag äter godis. Malaco Truly Juicy och lite Daim. underbart!




måste plugga till glosförhöret imorrn, tyvärr. sen har jag so tills tisdag. Nordamerikas karta och reliefen. finfint. nu ska jag kolla lite tv, synes!
//Elin

kanelbullens dag

har hunnit att träna Fanny, haft snöbollskrig och massor med andra vinteraktiviteter. vi fick ett uppdrag av pappa också. vi skulle välta vattentunnorna och ställa dem upp och ner. första tunnan gick bra, isen fastnade i tunnan och vi fick ta en hammare och slå bort isen. sen tänkte Josefin att hon skulle ta andra tunnan själv, och då välte hon tunnan, och allt vatten forsade ut över hennes skor! det gick ju finfint... då gick vi in och spelade tv-spel istället. jaja, nu har jag faktiskt inget mer att säga, så vi ses!
//Elin

ja se det snöar...

nu har första snön kommit! hurra, hurra, hurra! har längtat jättemycket! när mamma, väckte mig, ca 09.07, sa hon att första snön kommit. jag hoppade upp ur sängen och tittade ut genom fönstret. sen slängde jag på mig lite gamla kläder och nästan sprang till hallen och satte på mig jacka, skor, mössa, handskar och halsduk. rätt ska vara rätt. sen skrev jag Elin på vårt bord på altanen.

ingen bra bild, tyvärr. nu ska jag ut med Fanny, synes!
//Elin

en jävla nunna...

sitter på madrassen som är kvar sen Josse sov över här. pratade nyss med Em, de hade haft jättekul på discot. fan, vad jag ångrar att jag inte gnällde mer på mamma! det har nämligen funnits ett öltält där, och mamma tyckte inte att det skulle vart en sån lämplig miljö för mig. det är bra med föräldrar som bryr sig, men inte i såna här frågor. sen tycker jag inte om att vara nära fulla människor. tänkte att det skulle vara ganska många där, men det var typ inga alls. tack mamma, för att du gjort så att jag gått miste om en (enligt Em) bra kväll. vad som helst hade vart bättre än att sitta fast här hemma framför datorn. känner mig som en jävla nunna, som bara sitter och gör ingenting. jaja, det kommer väl en annan gång, hoppas jag. det är inte lätt att vara optimistisk när man är som jag...

förresten, Em, jag tänkte ringa dig imorrn och höra om vi skulle vara med varann. lägger upp det i min kalender också, så att jag verkligen inte glömmer. jag har verkligen inte varit särskilt snäll mot dig i sommar. men det har jag nu lagt bakom mig, så jag is inte ta upp det mer. förresten har vi engelska glosor tills måndag. kom ihåg det. ska nog sätta in det i min kalender samtidigt. ska nu försöka sova, men först, måste jag gå på toa. vi ses!
//Elin

ute

har varit på stan med Jossan och kollat runt lite. det var ju Oktoberfest idag. kom hem med buss, mamma var självisk och legade och vilade när jag ringde, hon sa att hon inte orkade. hm! har vart ute med Fanny också, lärde henne att följa efter mig. matade henne med hundgodiset jag köpte. det var faktiskt ganska gott... hur jag vet det? ingen aning....

har hunnit mysa med Tessan också, vi har kollat ett gammalt avsnitt av Top Model, men Tessan var inte särskiltt intresserad. nu är min lillebror och hans kompis ute i trädkojan och leker. jag har fått i uppdrag av min kära mamma att kolla så att inte "Axel" kommer. då ska jag köra iväg honom. hoppas han kommer... jag vet, jag är en hemsk människa, men jag har inte vart irriterad alls idag. hurra för mig... nu ska jag kolla till dem, samtidigt som jag fotar lite, vi ses!
//Elin

sleepover

sitter nu i soffan med Jossan och hennes dator, samtidigt som vi kollar på Pirates of the Caribbean. har vart på konsum och handlat godis. hade med Fanny också. stod med henne utanför konsum medans Jossan gick in. sen gjorde vi tvärtom. ska nu ta och öppna min godispåse, synes!
//Elin

rubriker suger

som ni ser har jag kommit underfund med att rubriker suger. har kommit hem från skolan, hade spanska sista timmen. fick kladdkaka av Josephina. jättegod, men verkligen kladdig. kemiprovet gick väl sådär, men inte jättebra. hade det ganska lugnt och skönt idag. har faktiskt inte så mycket att skriva, så vi ses väl!
//Elin

V.I.P

sitter i tv-rummet och kollar V.I.P. därvid halv 10 kommer Em och hennes mamma och hämtar mig. det är sjukt hur fort jag blev färdig. har sovit som en stock sen, typ halv 9. skulle klivit upp ca 6, men jag hade glömt att ställa klockan, så jag vaknade 7. har pratat med Em, Josse och mamma. jag ringer alltid Em på morgonen för att bestämma om vi ska mötas nånstans och sånt, Josse ringde mig för att fråga om hon kunde sova hos oss, och det kunde hon. ringde mamma för att jag inte hittade mina gympaskor. fick ta de gamla istället. nu ska jag fokusera på V.I.P istället, vi ses!
//Elin

promenad

nu har jag kommit hem och gjort mig färdig för att sova! jag vet att det är löjligt tidigt, men jag är hypertrött, för att Josse drog med mig på promenad(suck!). tog med Fanny också. tyvärr. hon är lite trög, men ibland riktigt jävlig. hon tar första bästa chans att smita, sen kommer hon inte när jag ropar. huja. har tränat på läxan, kemiprov imorrn! visst kommer ni ihåg att vi har spanska tills imorrn? vi skulle tydligen böja ar-verb. urtråkigt, men måste man, så måste man. nu ska jag gå in på min facebook och fixa lite, ses sen!
//Elin

Skolan

Sitter i frasse-rummet och kollar när Cissi och petra spelar pingis. Har snart musik, ca 2 minuter kvar. Vet inte varför det kallas frasse-rummet, men det är väl en bra anledning. Nu ska vi börja, vi syns! //Elin

RSS 2.0