bilder...

jag vet att jag vart dålig på att lägga upp bilder, men nu lägger jag upp lite. ska nu ut och fota. data batteriet tar snart slut!

R.I.P Michael Jackson

ni har säkert hört att kungen av pop har dött. dog tydligen av hjärtstillestånd. alla de där operationerna kan inte ha varit bra. har lagt upp en bild. han ser hemsk ut!


hej!

jag har hunnit med mycket på 4 dagar, tex. varit sjuk, deppat för att jag vart sjuk och varit på marknaden. på marknaden fanns det inte så mycket att göra, så jag och josefin åkte hem ganska tidigt. nu ska jag ladda upp för lite lördagsmys med familjen. tidigare åkte jag och josse till vetehatten och fikade. jag tog ett jordgubbs-wienerbröd och josse tog en sorts choklad-bakelse. wienerbrödet var jättegott, men såklart, så spiller jag ju, inte på kläderna, utan på börsen! man är som man är, det kan man inte hjälpa. ja, som sagt ska jag ladda upp för kvällen! vi ses!
//Elin♥


Tjenare!

idag har jag, jossan och min lillebror sovit i tält och jag har inte sovit så bra, eftersom det har varit jättevarmt i tältet. förresten Em, förlåt att jag inte har ringt men jag har inte riktigt haft tid, dessutom har min mobil dött men jag har den i laddaren nu. nu sitter jag och kollar morden i midsomer på ettan. idag har det varit ganska varmt, så vi har varit i svanparken och kollat på fåglarna. förresten, vet nån vad de där hönsliknande varelserna heter? de är som hönor men de är som stora och lurviga. idag har oxå jag, mamma och faster varit till plantshopen här i malmberget. vi köpte citrontimjan och lite andra grejs. nyss kollade jag perez hiltons blogg.  www.perezhilton.com han vet allt om alla i Hollywood. jaja, nu ska jag ta och koncentrera mig på morden i midsomer. vi ses!
//Elin♥

Hola chicos y chicas!

nu har det faktiskt varit ganska fint väder, men inte fantastiskt. just nu smsar jag med Em och ber henne starta en blogg, men det går förmodligen inte så bra. ja, imorrn ska jag fara till mommo och moffa över dan och träffa Sacko, deras 10 veckor gamla valp! han är jättegullig. idag har jag och mamma planterat massor med olika växter som kantlobelia, lavendel och dvärgkrage. sen kom Johan(pappas kompis) och hans nya tjej, Anne. hon verkar vara en snäll tant. förresten Mattias, nu slipper du höra pappas hamrande på kvällarna! nu får han inte anstränga sig eller lyfta nåt tungt. han går mest hemma och gnäller och städar. han har fått en ny medicin och han blir jättepigg av den, så igår tänkte ta en öl, men det satte mamma stopp för. han är fortfarande lite vimsig, men det är bättre nu. han, mamma och Isak ska vara här hemma i 8 veckor, så man slipper inte undan så lätt. den 8 juli-15 juli kommer jag inte skriva så mycket. mammas kusin, hennes man och deras son kommer hit från Stigtomta, så vi ska väl vara med de gissar jag. nä, nuy måste jag plocka ihop lite, har fortfarande kvar sängen se Jossan sov över (för 4 dar sen!).
/Elin♥

japp!

idag har jag och Josefin tältat på gården! det var ganska roligt, men sov tyvärr bara 6h så jag är ganska trött. vi somnade ca 02.30 oc jag vaknade 07.30 av att solen lyste så att det blev jättevarmt i tältet. vi hade nämligen bäddat ner oss i tjocktröjor, sovsäck, filt och täcke! sen stod jag inte ut längre utan jag tog sovsäcken och kudden och gick och la mig vid hallonbuskarna. somnade tyvärr inte.sen vaknade Josse och då kan man ju inte sova mer ; ) vi gick ut på en promenad ca 23.30 och då hade tydligen Josses pappa kört förbi. han såg oss inte, som tur var. sen gick vi ut igen, men då gick vi lite längre. då träffade vi på en gullig liten katt som, förstås, fräste åt mig. faantastiskt! då gick vi in i tältet och chillade lite, sen somnade jag. vi ses!
/Elin♥

ösregn...

nu regnar det igen och jag har inget att göra. jag har sovit över hos Jossan och hon kom på att vi skulle våffla mitt hår. nu ser jag ut som ett troll. faan, vad det regnar! det är ju juni. ska det inte vara sol och varmt då? Jossan ska kanske sova här idag och då tänkte vi kolla lite film och inte göra så mycket mer. jag kanske borde ringa henne och höra om det gick bra. vi ses!
/Elin♥

tjena

nu har jag och Josse varit på den där grejen och vi hade ganska roligt, men jag frös jättemycket och  jag vann ingenting. Jossan vann handukar. yippi... vi träffade Robin och Albin där. sen gick vi till Jossan och spelade alfapet. hon vann. som vanligt. sen gick jag hem och petade i datan. nu funkar det att jag sitter i mitt rum och är på internet. jag vet inte vad jag gjorde men ett tag funkade inte internet alls, så jag gissade att jag fixade det. därvid 6 var jag och lillbrorsan hos Jossan och kollade på raggarbilar. min uuunderbara lillebror skrek åt folk som drack öl i bilen och de som hängde ut genom rutan. Jossan hann fota alla bilar, utom en. nu ska jag göra mig en macka. åt ingenting till middag, jag var intehungrig då. vi ses!
/Elin♥


oj...

jag var lite virrig nyss så jag glömde skriva allt jag gjort idag. jag var med Josse och vi gick hem till henne och fikade. sen har jag laddat ner msn, ett nytt virusskydd och lite andra grejs. har dessutom kommit på hur webbkameran fungerar. jag har kommit på att jag kommer att sakna Gunillaskolan. men vad ska de egentligen göra med den?? den kan ju inte bara stå där och se bortglömd ut som Disponentvillan. det får inte bli så. det kan inte bli så. nu ska jag utforska resten av min dator!
//Elin♥ 

ironi...

nu har jag varit på min skolavslutning, så nu har vi äntligen sommarlov. men skolan ska ju stängas så det är inte så roligt. men nu har jag fått min laptop!! en jättegullig Toshiba med Vista Home Premium. har använt den nästan hela dan. kan tyvärr inte sitta i mitt rum och vara på nätet, det är nåt fel med våran router. jag fattar inget av det, men nu ska vi få en ny router igen och det blir vår tredje.uuunderbart! vi ses!
/Elin♥

Säsongsavslutning!

nu har det sista GG-avsnittet gått! har varit i Svanparken med Josse och gått tipspromenad. nu pratar jag med Em och gör ingenting. det är 5 dar kvar till skolavslutningen och tills jag får en laptop!!! jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, men det får vi se då. det har varit skitväder några dagar, men jag hoppas att det blir bättre. vi ses!
//Elin♥ 

skolan

nu sitter jag vid skolans dator (igen!) och skriver. är uttråkad. idag har vi tydligen kondistest och jag hoppas att det regnar. annars måste vi springa till stallet och tillbaka igen på typ 20 min. vi var i Luleå igår. vi gick på Teknikens hus hela förmiddagen och sen gick vi på stan i 2 timmar. hittade ett par öronhängen på H&M som fick många att tappa andan. de (enligt mig) är jättesnygga, men enligt resten av klassen (utom Sanna) tyckte att de var hemska. de är i afrikansk stil och ganska orginella. Cissi drog oss över hela Lule i jakt på ett par rosa öronhängen, som hon inte hittade. vi mötte henes brorsa, som oxå var i Lule över dan. nu ska jag gå in i klassrummet och vara social med de andra!
//Elin♥

RSS 2.0