hm...

idag har jag varit till pappa på sjukhuset, sagt grattis till faster och ätit middag hos mommo. pappa mår sådär, men han är på bättringsvägen. faster fyllde år igår så då var vi dit idag. har inte hunnit vara nåt med moster för att de var tvungna att åka hem. mina kusiner hade bråkat och den yngsta av dem, josefine (16), hade kallat Annas (21)  kille Ali för turkjävel, vilket absolut inte är sant, han är en av de snällaste människorna jag har träffat. men min kusin har ett sånt hemskt humör, undrar var hon fått det ifrån ; ). jaja, nu ska jag sätta mig i soffan och kolla Systrar i jeans.
//Elin♥


jaha...

nu ligger min fantastiska pappa på sjukhuset med hjärnskakning och 15 stygn i huvudet.han var på sin svensexa på onsdag och på torsdag ca 4-5 tiden trillar han ner för sin kompis trappa! bröllopet är inställt och nu sitter mamm och några av hennes kompisar och försöker äta upp maten. idag har jag inte gjort så mycket. vi har städat på Förmansklubben där vi skulle ha bröllopsfesten. fantastiskt hus. jaha, så var det med den saken. vi ses sen!
//Elin♥

Wedding confusion

Nu är det 4 dar kvar tills mina föräldrar ska gifta sig! Moster är helt uppskruvad för att vi ska laga all mat, så på torsdag ska jag upp till dundret och hjälpa till. Oj, vi snart vi ses imorrn!;-)

hm...

idag var jag och mamma ute på stan och jag fick 2 nya linnen och ett par nya byxor. har inte hunnit skriva så mycket men det gör inget, eller hur? jag har möblerat om i vardagsrummet och nu ska jag städa i mitt rum. nu läser jag den äldste av Christopher Paolini. en fantastisk bok. jag har inte så mycket att skriva om just nu så vi ses väl!
//Elin♥

skolan

hej! nu sitter jag och Em på skolans data och skriver. snart ska vi gå till slöjden och sticka eller nåt. Em håller på att virka en lång sak som jag inte vet vad det är. Den är jättelång. senare ska jag vara med Josse och göra ingenting. nä, nu ses vi väl senare!
//Elin♥

hej

idag var det 28+ ute och min pappa fyllde 41 , så vi har ätit tårta och firat honom hela dan! mamma har krattat gården och gett mig i uppdrag att köra bort det. fick 20 spänn för det. nu har jag kollat Gossip Girl och snart ska jag hoppa i duschen. har en hälsning åt Cissi: din kusin kör vespa som en biltjuv. mötte honom när jag körde sista skottkärran. igår planterade jag och josse krasse och brudslöja. nä, nu borde jag hoppa i duschen, så vi ses säkert imorrn!
//Elin♥

yaay!!

idag är det 23+ ute och jag längtar tills sommarlovet! nu sitter jag och lyssnar på Bon Jovis I love this town. jag har varit och duschat, klätt på mig burit ut lite kläder jag inte använder och tömt diskmaskinen. mamma och lillbrorsan är på dollarstore och köper ny foppa-tofflor åt honom. pappa bygger klart carporten han började bygga på förra sommaren. jag ska gå ut och leta reda på vår golden retriver Fanny. jag  tror hon stack. är inte säker. vi ses!!
♥//Elin


hurra!

idag var Emma sjuk och vädret kunde inte ha varit bättre! jag tycker synd om dig Em. solen skiner och inga moln på hela himlen. gjorde misstaget att ta gråa mjukisbyxor, eftersom det är 25+. gick hem och lyssnade på Pink so what och sober. tog med mig en tunn jacka och dc-skor. hur dum får man vara egentligen!? tja, nu finns det väl inte så mycket att skriva om, så jag skriver mer sen!
♥♥//Elin

mm...

idag har jag som sagt startat en ny blogg och ber om ursäkt för att jag är lite borta. vi var på en vårkonsert idag och den var ganska bra, men inte jättebra. jag var hos frissan på tisdagen och sa att jag bara skulle göra nåra ljusa slingor. har kört med rödbrunt hår rätt länge nu så jag är lite less på det. sa klart och tydligt till henne att jag forrtfarande ville ha ljusbrunt hår, men kommer ut därifrån med blont! är lite besviken men färg sitter ju inte förevigt. det passar inte ihop så bra med blont hår och nötbruna ögon. min naturliga hårfärg är sandrefärgat, men den var det längesen jag såg! idag gick vi ut och åt på Laguna och efter det, när vi skulle gå till bilen så mötte jag Sanna, Isse och Winsa. sen for vi hem och jag satt mig vid datan och skulle precis gå in på internet när jag ser att min bästa kompis, Josefin, parkerar sin cykel på uppfarten, så då gick jag till henne och skapade den här bloggen! nu har jag inget mer att skriva om så vi ses när vi ses!!

Tjena!

ja, nu har jag bestämt mig för att starta en blogg och kommer att skriva när jag har tid. jag går i sexan på Gunillaskolan i Malmberget och har världens bästa klass.   vissa av oss har känt varann sen dagis. jag går i spanska och idag hade vi en vikarie som heter Hanna. hon är lite som hon är, men är ganska schyst. våran ordinarie lärare Martin är i Spanien. idag har jag mest  känt mig dimmmig och trött. tja, nu har jag faktiskt inget mer att skriva så vi ses när vi ses! :-)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0