soon

om ca 10 minuter är det ett nytt år. cant wait! det blir som en ny början. med nytt hår iallafall. nu ska jag samla ihop familjen och kolla på raketerna. gott nytt år!! vi ses om ett år.
//Elin

tråkigt

nu har jag ganska tråkigt. missade Grevinnan och Betjänten också. ska försöka hitta den på nätet. det är tradition. vi har ätit för ca 30 min sen. min lillebror ska förresten sova i mitt rum inatt. han vill det, så jag låter honom göra det. nu är inlägget lite innehållsfattigt, men jag kommer väl tillbaks om nån timme och berättar hur tråkigt jag har. nu ska jag se om nån vill ha en Wii-turnering. syns!
//Elin

bildregn från -09

det finns tyvärr inte så många bilder, jag är en sån som glömmer att ta med kameran, men jag ska försöka.
min ultranormala lillebror
fick en dator
fotade mycket
Josefin sov hos oss och jag rullade ihop henne till en korv. ja, jag var trött.
jordgubbar, egenodlade. säljs för 20 kr kilot.
såhär går det när man ber Josse att sitta still och se söt ut.
jag i husvagnen.
den supercoola brödrosten i husvagnen.
min hypernormala lillebror.
mina föräldrar gifte sig. nu har jag faktiskt inga bilder kvar. det finns ju, men de är lite för konstiga att lägga ut på bloggen. nej, nu ska jag faktiskt fixa mig.
//Elin

hejhej

nu är det nån som håller på att skjuta raketer i närheten. meddelande till personen: lägg av! hundarna är rädda och då kommer de och lägger huvudet på mitt tangentbord. slut på meddelandet. nu har jag kollat på hm.se och hittat lite fina grejer som jag vill ha.



men mamma har sagt att jag ska vänta till min födelsedag (28 Februari), men det ska nog fixas. nu ska jag fixa mig lite, och bjuder på den här snygga bilden.
jag höll upp lampan så att ljuset skulle bli bättre, men det ser konstigt ut. den skickade jag till Emma. tänkte skrämma henne lite såhär på eftermiddagen. det funkade inte. vad många bilder det blev nu. sen tänkte jag göra nåt om mitt 2009. ingen aning om vad, men nåt blir det väl. nu ska jag försöka lugna hunden. vi ses!
//Elin

gott nytt år!

nu sitter jag i min säng och lyssnar på Christina Aguilera. snart ska jag kolla Simpsons. det går många jättebra filmer idag och imorrn. vet ni förresten hur min pappa väckte mig imorse? först körde han på den mjuka stilen, "godmorgon Elin, dags att kliva upp". sen gick han ut, och jag trodde att han gett upp, men ca 30 min senare (hade somnat om) började min väckarklocka tjuta. jag har vart sur hela dan. igår köpte jag Ben And Jerrys Baked Alaska med marsmallows, vanilj och vit choklad. jättejättegott. nu ska jag kolla på simpsons. vi syns!
//Elin

färgat håret

nu är jag klar med hårfärgningen. eller, det blev jag för nån timme sen, men jag har ju spelat bingolotto med Jossan också. jag var jättenära att vinna 250 000, men det blev fel nummer. men färgen blev bra, och moster (som färgade det) insisterade på att göra en frisyr, så jag fick afrokrull. det blir nog hästsvans imorrn...
//Elin

sovit hos jossan

nu har jag vart på stan med Jossan, 25-, frös jättemycket. köpte glass och hårfärg. jag ska bli mörkhårig igen. imorrn är det förresten nyårsafton. visste ni det? jag fryser fortfarande. vet inte varför jag köpte glass när det är 25- ute, fick bara lust. dessutom har Jossan bestämt att vi ska spela bingolotto ikväll klockan 20. huja. men när man får äta glass samtidigt så blir det skoj. nu ska jag göra lite annat. hämta en filt. vi syns!
//Elin

fantastisk dag

nu är jag hemma från bion. jag och Jossan gick och kollade på Avatar av James Cameron. filmen var jättebra och var fantastiskt animerad. har haft en ganska bra dag. men det bästa var när vi kom hem från bion. pappa skulle svänga in på vår uppfart, och då börjar bilen slira, så han körde in i soptunnan! höjdpunkten på min söndag. och vet ni vad? nyss, när jag loggade in på msn, var det ingen inne! vad har hänt med människorna? det här måste undersökas. vi syns!
//Elin

hej

nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik. hela dan har gått åt till att chilla, spela tv-spel och läsa. sen har jag vart och duschat också, men det är ju inte så viktigt. har kollat Madagaskar 2 med familjen idag, ganska bra, men inte lika bra som första. "i like to move it move it" visst kommer ni ihåg det? det var det enda man hörde hela tiden när Madagaskar hade kommit ut. jaja, nu ska logga in på facebook, vi syns!
//Elin

god natt

nu ska jag kollla lite Simpsons och sen sova. godnatt bloggläsare, vi ses imorrn!
//Elin

oj

tänkte skriva ett inlägg för ca 10 min sen, men det blev inte. har fått massor med fina grejer, Wii-spel, kläder och smink. fantastisk mat. som alltid. har faktiskt inte så mycket att skriva, ganska konstigt. jaja, nu ska jag snart gå och lägga mig, vi synes!
//Elin

GOD JUL!

idag är det julafton! jag längtar tills maten plockas fram (jag är jättehungrig). mamma lagar nåt nu, men jag kan knappt vänta. vi har vart på badet på morgonen, utan att äta frukost. det var lite av en tragedi.
GOD JUL! vi hörs imorrn.

dan före julafton

idag har jag inte gjort så mycket, gått ut med hunden, lämnat Emmas julklapp och vart med Jossan. är ganska trött nu. iallafall så har det vart en bra dag. förresten så kommer mina kusiner sent ikväll. en av dem jobbar till 19.30 ikväll och de bor i Luleå, så de är väl här ungefär vid 22-tiden. jaja, nu ska jag ta det lite lugnt, vi syns!
//Elin

otillgänglig

nu har jag inte vart social på 2 dar. jaja, nu är jag ju tillbaks. håller på att ändra lite grejer i min telefon, tar bort musik och sånt. dessutom har jag fixat det jag ska ha på mig på julafton. tänk att det bara är 2 dar kvar nu! jag längtar! nu blev det nåt fel i mobilen, ska fixas. vi ses!
//Elin

fixning

nu har jag börjat fixa med musiken igen. det har gått ganska bra, men jag vet inte vad som är vad. så jag måste kolla i varje mapp för att se så att det är rätt. det tar jävligt lång tid. dessutom måste jag hålla på med stora datorn, och bara det är ju jättejobbigt. den går ca 1 km i timmen. sen, när man kommit till min dator, ska iTunes tydligen konvertera alla låtar till nåt format. sen ska man ju börja med alla bilder. det kommer ta ännu längre tid. jaja, nu ska jag få lite mer damp på datorerna. vi ses!
//Elin

jag och min lillebror

min lillebror hälsar. igår kväll satt jag och Em och kollade New Moon på datorn. tyvärr så saknades tredje delen, så precis när Edward frågar Bella om hon vill gifta sig med honom, så slutade delen. jag och Em satt bara och stirrade på skärmen. snacka om panik! iallafall har min lillebror nåt att säga er: Hej det är Isak här. "här sitter jag bredvid min storasyster, som jag älskar så hemskt mycket." okej, sista delen la jag till själv. nu ska vi göra nåt viktigt.
//Elin & Isak

hej

nu är jag hemma. jag bloggade inte i morse, jag var tyvärr lite för lat. ikväll ska jag sova över hos Jossan, vi ska byta julklappar. jaja, nu ska jag göra nåt vettigt. vi synes!
//Elin

Simpsons the movie

kollar lite tv och väntar på att Simpsons ska börja. har sett filmen i skolan en gång. har vilat lite och målat mina naglar. förresten så börjar jag 12.15 imorrn. gud vad skönt! men det finns alltid en baksida. pappa ska vara ledig imorrn. nu ska jag inte göra så mycket mer. godnatt
//Elin

SKOLKATALOGEN

skolkatalogen har kommit!!! jag var riktigt nervös när jag slog upp vår sida. men till min förvåning så har de inte stavat mitt namn fel. vissa människor har svårt med mitt efternamn. Rytiniemi, men när man säger det låter det som "Ryttiniemi" och det är helt fel. men vår gamla lärare är inte med. (hon vi hade på Gunilla) tänk om hon har gått i pension! hurra! mänskligheten är räddad. såg ni förresten hur 9c hade gjort? fyfaan vad bra. nu ska jag sluta slösa värdefull tid och göra nåt vettigt istället. gå på toa alltså. vi syns!
//Elin

hungrig

är hemma från skolan nu. eller för ca en halvtimme sen, men sak samma. haft en relativt bra dag idag. förresten så är det bestämt att vi ska fira julen hemma hos oss. det är ganska skönt, annars hade vi vart tvungna att lämna hundarna på en kennel. på julafton blir det nog ingen uppdatering, men det är ganska förståeligt. jaja, nu måste jag äta lite.
//Elin

skolan

nu sitter vi på skolans datorer igen. har suttit på seterra och sånt. har ganska tråkigt. förresten, den som listar ut vad gasni betyder får en femma. ni kommer nog inte att lyckas, men jag publicerar svaret ikväll eller imorrn. nu ska jag se ut som att jag gör nåt viktigt.
//Elin

fortfarande frånvarande

har prov imorrn. pluggat som en galning. är fort farande frånvarande. vi syns...
//Elin

frånvarande

kollar på nåt random tv-program på tvn. har vart jättedålig på att uppdatera, men ni har inte missat nåt viktigt. utom att jag är hungrig. men det är ju ingen världsnyhet precis. nu ska jag nog fixa frukost. vi ses!
//Elin

sur

nu sitter jag i soffan i "biblioteket" och känner mig allmänt sur. vet inte varför, men det bara är så. over and out.

önskelista

eget badrum (reaching for the stars, jag vet)
Wii-spel
halsband med mitt namn i
örhängen
kläder
smink
Gossip Girl-box
filmer
böcker
det blev en liten önskelista i år. om ni vill veta mer tex. vilka böcker jag vill ha, ring eller smsa. ja, jag är hemskt uttråkad.
//Elin

stan

har kommit hem från stan med mamma nu. handlade julklappar för 61 kronor. det var skönt, men jag råkade avslöja för Em vad jag köpt åt henne. ett lila nagellack. jag är hungrig och trött. ska logga in på facebook nu, vi ses!
//Elin

kl 9.30

snart ska jag gå till min och Ems mötesplats. håller på att borsta tänderna. direkt på morgonen har vi luciauppvisning. oj, nu ska jag borsta klart tänderna. höll på att spilla. vi ses!
//Elin

let it be

har kommit hem från Jossan, höll på att somna i deras soffa, tänkte att det var bäst att jag gick hem. min fot har somnat. gjorde spanskaläxan hos henne, så jag hoppas för Jossans skull att det går bra... nej, men jag skojar bara. men jag hoppas ändå att det går bra. håller på att ladda min iPod tills imorrn. det är nämligen luciauppvisning i gympasalen klockan 10. inget illa menat, men jag sitter nog hellre och lyssnar på musik än på ett 40-tal nior som sjunger gamla uttjatade julsånger. men vi får som sagt se.

vet ni vad som hände igårkväll? jag kunde inte sova. det var för varmt, sen blev det för kallt. när jag äntligen somnade (12-tiden) vaknade jag ca 3-4 gånger av att Fanny hade hoppat upp i min säng. jätteroligt. sen när mamma väckte mig ville jag inte kliva upp så jag tryckte ner huvudet i kudden och hoppades att jag skulle försova mig. tyvärr gjorde jag inte det. jaja, nu ska jag se till att jag somnar i min säng, och inte nån annanstans. godnatt!
//Elin

in her shoes

kollar på en film på kanal 3. ganska bra, men jag har redan sett den. tyvärr. den är dålig i början, men den blir bra i slutet. den yngsta systern flyttar till deras mormor, till slut blir alla sams igen. en ganska förutsägbar film. vi har förresten sett Day After Tomorrow idag på so:n, men jag fattar inte riktigt vad det har med so att göra. den var jättebra. nu ska jag borsta mina tänder, känner för en tidig kväll (igen). godnatt!
//Elin

oh yes

jag gav upp. det var så tjorvigt att fixa med det där, så jag bara gav upp. har fått in lite musik i datorn, men det är inte mycket. dessutom, har min lillebror gömt min telefon. ska ringa den nu. godnatt!
//Elin

work in progress

nu gör jag en sak som jag borde gjort för några månader sen. jag tömmer stora datorn på min musik. det är nåt på 300 låtar, så det kan ta lite tid. sen ska jag få in allt i laptopen, så jag skriver nog inte så mycket ikväll. anledningen till att jag inte uppdaterade igårkväll var för att jag somnade i soffan. sen, vid halv 10, kom mamma och sa åt mig att jag skulle lägga mig i sängen istället, så jag har sovit mig förbi hela Desperate Housewives.

hade förresten prov idag i svenska. allt som hade med substantiv att göra. genus, kasus och sånt. annars har jag haft en relativt bra dag. nu ska jag stoppa in första laddningen med låtar i datorn. vi ses!
//Elin

lyssnar musik

sitter och lyssnar musik. är faktiskt ganska hungrig nu. det var panerad fisk till lunch idag. vi gick inte ens till matsalen. väntar på att Em ska ringa och berätta när vi ska fara och skjuta. sen ska jag nog kolla Desperate Housewives. jag har inget mer att skriva nu, så vi syns väl när jag vill.
//Elin

va?

kollar just nu på Design: Simon och Thomas. väntar på att ½ men ska börja. somnade först vid halv 2-2- tiden igår och klev upp halv 8 idag. sen fick jag damp på grinden in till tv-rummet och satt i köket och tjurade tills jag ätit frukost, sen gick jag till skolan. sen har jag vart med Jossan större delen av dan. nu ska jag ta nåt att äta. vi ses!
//Elin

satc

kollar på satc och tar det lugnt. har vart med Jossan hela dan. vaknade ca halv 10 och klev upp kvart i 10. sen har jag duschat och kollat på Djävulen bär Prada. sen kom Jossan, och då blev det ingen ro i huset. vi gick ut med Fanny, kom hem, gjorde fruktsallad och spillde ut alla knivar i knivstället. före det slängde Josefin en apelson, ett äpple och en banan på mig. sen har vi bara tagit det lugnt. nu ska jag ta det lugnt, godnatt!
//Elin

bumbibjörnarna

sitter i soffan och kollar på bumbibjörnarna på video. vad längesen det var! julspelet var jättebra, alla var jätteduktiga. vi har kollat på Robinson och ätit godis och chips. jag har egentligen inget mer att skriva, så vi ses väl imorrn. godnatt!
//Elin

trött

sitter i mitt rum och tar det allmänt lugnt. klockan 18 ska jag och Isak på kyrkans julspel. det ska bli skoj. sen ska mamma och pappa på fest hos en kompis som fyller 40. så jag, Isak och Josefin blir ensamma idag. tänkte att jag skulle baka, men jag hittade ingen form, så då blev det inget. har sovit i soffa ett bra tag. nu ska jag försöka göra nåt nyttigt. vi ses sen!
//Elin

vaken

nu har jag vaknat och ätit frukost. min lillebror har kastat sockar på mig. jag är trött. somnade inte förrän ca 2. mamma tvingar mig att städa. ska försöka ta mig ur koman.
//Elin

sur

nu är jag sur. jag hittade inget sugrör till min apelsinjuice. jävla lillebror. det är det värsta med att ha en lillebror. alla sugrör är slut inom en kort tid. i det här fallet, typ 2 år, men jag ska ha mina sugrör. vi har haft ett maxi-pack med sugrör, typ 200 stycken, och nu är paketet borta! det var där senaste gången jag tittade! vilket var för ett halvår sen. jaja, nu ska jag spamma Em på msn istället. vi ses!
//Elin

haha

nu tar jag dan från början. vaknade av att Tessan skällde och när jag tittade upp stod Josefin vid fotändan av min säng. hon praoar nämligen på Bäcken, dagiset några meter nedanför oss. jag klev upp och började klä mig och packa gympaväskan. har suttit vid datan på morgonen och tagit det lugnt. började ju faktiskt 9.50 idag.

när jag kom till skolan hade vi gympa. badminton och pingis. sen hade vi lunch och vi satte oss i hörnet vid skåpen. efter ett tag kom en kille och började spruta vatten blandat med diskmedel. Cissi, som satt längst in, hoppade över alla och sen sprang vi ut. jag är ganska nöjd, jag han peka finger åt honom. sen fösökte jag få tjejerna att gå med på att sticka ut ögonen på honom, och sen hävda att det var självförsvar. det gjorde vi tyvärr inte, men jag hade verkligen lust med det.

på no:n labbade vi. vi gjorde kalkvatten. inte ett dugg skoj. på spanskan fick vi kolla nån tragisk film om två gatubarn i Mexico. hon hade väl kunnat fixa en romantisk komedi på spanska.

när jag och Cissi gick hem, så klantade vi oss lite. när vi är ensamma blir vi lite konstiga, så vi gick omkring och sjöng "i'm singing in the rain" om och om igen. vi sjöng i falsett. sen sa Cissi "tänk om det kommer nån?" jag sa att det inte gjorde nåt, också fortsatte vi gå. sen ser jag en gubbe komma gåendes mot oss och jag börjar peta i Cissi. jag hostade jättemycket för att dölja att jag höll på att skratta ihjäl mig. fyfan. jaja, nu ska jag fixa lite grejer. vi ses!
//Elin

sitter

nöter Pixie Lott med Mama do. jättebra. vi hade förresten prov idag. fick 21/23. alltså mvg. det var ganska lätt, man har ju nött det där sen femman. http://www.youtube.com/watch?v=sNHRUOF0j-8&feature=fvst nu ska jag gå på toa.
godnatt!
//Elin

haha


garvade i flera minuter åt det här.


min lillebror. vad mer behövs sägas?
nu har jag också gjort en bild som kommer att skickas till alla mina kontakter på msn och läggas ut här på bloggen på julafton. eller nån dag före om jag ska till mina kusiner i år. nu ska jag snacka lite med Em, vi ses!
//Elin

datorkollning

sitter bara och kollar på datan nu. ovanligt, eftersom jag oftast brukar ha på tvn. vi har inte gjort nåt speciellt idag i skolan, bara haft lektioner och sånt. urtråkigt, med andra ord. har kollat på "pissnik" och gjort om lite bilder.

min visningsbild på msn


en bild som jag tagit från internet.


en till bild som jag tagit från internet.
sen har det inte blivit så mycket mer. jaja, nu ska jag väl fortsätta med det fantastiskt roliga fenomenet "pissnik".
//Elin

uttråkad

satt på "pissnik" och gjorde om lite bilder.

bjuda på sig själv kallas det nog. jaja, är ganska trött nu och det finns inget bra på tv. god natt!
//Elin

det gick fort

nu är det klart, vad tycks? gjorde den på www.picnik.com, eller som Cissi brukar säga, "pissnik". är ganska nöjd, men det finns alltid saker som är bättre. upptäckte just att bloggnamnet saknas. fan. visste väl att nåt skulle gå snett.
//Elin

ny header

håller på med en ny header, ska se om det går. har haft en bra dag, men har precis tagit en alvedon, har haft huvudvärk hela dan. jaja, nu ska jag finslipa headern. vi ses!
//Elin

skolan

skolan har tydligen laptops! alla har varsin och vi sitter och gör inget. ledsen att jag har vart fullkomligt frånvarande i nån dag, mne jag har känt mig osocial. nu ska jag se ut som att jag gör nåt viktigt, vi ses!
//Elin

RSS 2.0